Homepage  / Televiziune

Emma Zeicescu divorțează. Prima declarație a jurnalistei TVR

Emma Zeicescu divorțează. Prima declarație a jurnalistei TVR

de Redactia Tvmania

Cunoscută publicului drept una dintre jurnalistele din echipa TVR, Emma Zeicescu, prezentatoarea emisiunii „Perfect Imperfect”, de la TVR1, a anunțat miercuri că se desparte de soțul său, Claudiu Popa.

Vestea divorțului a fost făcută publică în cursul dimineții de miercuri, când vedeta TVR a postat o fotografie de familie pe contul personal de Facebook. În textul alăturat imaginii, Emma Zeicescu mărturisește că mariajul ei a luat oficial sfârșit, iar acum, pentru ea și soțul său, urmează o „nouă călătorie, separat”.

„Claudiu si Emma incep, de azi, o noua calatorie, separat. Ne dorim ca fiecare drum sa ne intareasca si sa ne faca mai intelepti. Pentru fiecare gand bun pe care ni-l daruiti, pentru toata dragostea cu care ne-ati privit si cu care ne inconjurati zi de zi, pentru ca ne ajutati sa devenim mai buni, va multumim din inimi!

Mami, tati şi Idris raman binenteles impreuna, in fiecare zi. Fara sfarsit. 

PS: Nu vom face alte comentarii in legatura cu acest subiect si va multumim deja pentru intelegere.”, a scris Emma Zeicescu pe pagina personală de Facebook.

Pe Emma Zeicescu o puteți urmări de luni până vineri, de la ora 10.00, la TVR 1, unde prezintă emisiunea de actualitate „Perfect Imperfect”. Emma Zeicescu a mai colaborat de-a lungul timpului cu posturile Naţional TV, Digi 24 şi Realitatea TV. Jurnalista a încheiat colaborarea cu postul Realitatea TV în luna iulie 2016, după zece ani de activitate.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212997030215390&set=a.2975559062947.138886.1080933855&type=3&theater

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton