Homepage  / Vedete / Vedete străine

Emmanuel și Brigitte Macron, într-o nouă biografie: „Am fost atrași unul de celălalt din prima zi, ca și cum ar fi fost de la sine înțeles”

Emmanuel și Brigitte Macron, într-o nouă biografie: „Am fost atrași unul de celălalt din prima zi, ca și cum ar fi fost de la sine înțeles”

de Andreea Borcilă,

Președintele Franței (43 ani) și soția sa (68 ani) apar într-o nouă biografie, o carte care scoate la lumină detalii din viața lor intimă. Președintele francez Emmanuel Macron și-a întâlnit viitoarea soție în liceu când avea 15 ani, în timp ce ea preda literatură și teatru. Prima Doamnă a crezut inițial că viitorul ei soț va ajunge „comediant, scriitor sau artist”, nicidecum șeful statului. 

Jurnalista Gaël Tchakaloff (49 ani) a stat de vorbă cu mai mulți apropiați ai cuplului prezidențial. Ea însăși se cunoaște cu Emmanuel Macron din 2016 și, timp de un an și jumătate, i-a urmărit îndeaproape înainte să lanseze cartea „Atât timp cât suntem împreună” săptămâna trecută, informează Daily Mail.

Din biografie, reiese că președintele francez își sună soția la fiecare oră și jumătate. Alte surse susțin că Prima Doamnă îi este loială președintelui Macron și îi admiră succesul, afișând primele semne de atracție încă din primele zile în care s-au întâlnit. Mama președintelui, Francoise Nogues, a vorbit și ea în exclusivitate cu jurnalista despre strânsa prietenie pe care o are cu Brigitte Macron.  

„Au un program comun. Știu minut cu minut ce face celălalt”

„Uneori doarme și nu aude deloc ce îi spui. Dar de cele mai multe ori te așteaptă.

Emmanuel Macron, despre soția lui, când a fost întrebat dacă mai stau la povești înainte de a se pune să doarmă: 

Pierre Olivier Costa, consilierul special al președintelui, a explicat că Brigitte Macron a devenit mult mai importantă pentru activitatea lui Emmanuel Macron în timpul pandemiei. 

„Atât timp cât suntem împreună, totul va fi bine. Am fost foarte norocoși să ne întâlnim. Am fost atrași unul de celălalt din prima zi, ca și cum ar fi fost de la sine înțeles. Oamenii nu înțeleg, pentru că societatea este despre individualism. Ideea de cuplu nu rupe ideea de individualism, ci îl face pe celălalt mai puternic. Cuplurile care sunt ca noi nu sunt multe”.

Brigitte Macron, destăinuiri:

Când s-au întâlnit prima dată, ea era căsătorită, însă chiar și așa, un prieten de-al președintelui din liceu a povestit că era clară atracția dintre ei. Cu timpul, Brigitte Macron a devenit foarte respectată în localitatea unde stătea, Amiens, după ani de zile în care a fost criticată din cauza relației cu soțul mai tânăr. Un alt prieten de-al președintelui își amintește cum i-a surprins pe cei doi sărutându-se și ținându-se de mână, însă nu s-a simțit incomod din cauza diferenței lor de vârstă, ci din cauză că apropierea dintre ei era mult prea intensă. 

„Brigitte este extrem de drăguță, foarte caldă, este extrem de inteligentă și dedicată succesului lui Emmanuel. Ea îi oferă dragostea ei necondiționată și îi dă încredere. Amândoi sunt foarte atașați de oameni”.

Ce au observat apropiații:

Mama președintelui recunoaște că Brigitte este mai mult o prietenă decât o noră. Acceptă că fiul ei nu va avea niciodată copii și că acest lucru nu e obligatoriu. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton