Homepage  / Vedete străine

Drama prin care a trecut Emrah Erdogan. Iată mesajul emoționant al protagonistului din “Dragoste și ură”, noul serial turcesc de la Kanal D

Drama prin care a trecut Emrah Erdogan. Iată mesajul emoționant al protagonistului din “Dragoste și ură”, noul serial turcesc de la Kanal D

de Redactia Tvmania

Emrah Erdogan, actorul turc în vârstă de 47 de ani care îi dă viață actorului principal din “Dragoste și ură”, serialul care începe joi seară, la Kanal D, a trecut prin momente cumplite.

Protagonistul serialului “Dragoste și ură” (titlul original: Ask ve Mavi), care va debuta joi, 11 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D, suferă după pierderea tatălui său.

Actor și cântăreț foarte apreciat în Turcia, Emrah Erdogan a împărtășit pe o rețea de socializare un mesaj emoționant, după decesul tatălui său, care a avut loc acum câteva luni, durerea pierderii acestuia marcându-l, și astăzi, pe artist.

„Ne-ai pus de fiecare data paine pe masa, muncind din greu, fara sa ceri vreodata ceva de la cineva. Sunt mandru ca pot sa fiu un tata cum ai fost si tu. Educatia si exemplele pe care mi le-ai oferit sunt cele mai de pret comori ale mele. Poti sa fii sigur ca eu, fiul tau, voi face exact cum ai facut si tu, ca voi munci din greu fara sa astept ceva de la cineva in schimb. Tatal meu cu suflet mare, Elyesa Erdogan, a ajuns in Paradis”, a scris artistul.

În memoria tatălui său, Emrah i-a pus numele părintelui fiului său, acum în vârstă de 3 ani, pe care îl are din căsătoria cu artista Sibel Erdogan.

Potrivit Kanal D, Emrah Erdogan este unul dintre actorii și cântăreții de succes din Turcia. Născut pe 1 ianuarie 1971 în Ergani, Diyarbakır, Emrah și-a lansat albumul de debut, numit “Agam Ağam”, la vârsta de doar 12 ani, sub pseudonimul Küçük Emrah (“Micul Emrah”). În 1985 a jucat în filmul “The Perverts” și și-a continuat, în paralel, cariera muzicală, doborând recorduri de vânzări cu albumele “Boynu Bükükler” și “Ayrılamamam”. În 1993 a făcut pasul către muzica pop, albumul “Come on now” fiind vândut în 3,5 milioane de exemplare.

Pe micile ecrane, actorul a avut succes în serialele “Kınalı Kar” (2002) și “Adak” (2006), tot în același an lansând și albumul “What is your name?”.

Pe lângă muzică și actorie, Emrah a avut contact direct cu televiziunea, făcând parte din juriile emisiunilor “For My Son” și “Wish a Wish”. Prima sa experiență ca regizor a avut-o cu filmul “In Spring”, (2013). Succesul peliculei a atras primul contract pentru filmarea unei reclame. Spotul publicitar s-a bucurat de succes la Premiile Crystal Apple, la sfârsitul lui 2016.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton