Homepage  / Vedete străine

Engin Akyürek, actorul din „Fiica ambasadorului”, a fost desemnat „Cel mai frumos bărbat din lume”

Engin Akyürek, actorul din „Fiica ambasadorului”, a fost desemnat „Cel mai frumos bărbat din lume”
5

de Roxana Mirea,

Engin Akyürek a fost desemnat „Cel mai frumos bărbat din lume”. Actorul îl interpretează pe Sancar Efeoglu, bărbatul care s-a îndrăgostit iremediabil de Nare (Neslihan Atagul), din serialul fenomen „Fiica ambasadorului”. Serialul este difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Engin Akyürek, desemnat „Cel mai frumos bărbat din lume”

Engin Akyürek, cu rolul Sancar, a devenit unul dintre cele mai populare din industria serialelor turcești de succes în întreagă lume, odată cu interpretarea rolului principal masculin în “Fiica ambasadorului”.  Actorul, care și-a făcut un nume și peste hotare, prin producțiile în care a jucat de-a lungul vremii, a participat la sondajul site-ului de modă renumit în lume „Be Global Fashion Network”.

Engin Akyürek, care a depășit vedete de renume mondial, precum Johnny Deep și Adam Lambert, a fost desemnat „Cel mai frumos bărbat din lume”. Actorul se află permanent în rețelelor de socializare și a presei tabloide, chiar și atunci atunci când nu este implicat într-un proiect.

În serialul fenomen „Fiica ambasadorului”, Engin îl interpretează pe Sancar, fiul unui arendaș, care nu a părăsit niciodată satul în care s-a născut, Muğla. El se îndrăgostește încă din copilărie de Nare, interpretată de Nesligan Atagül, fiica unui ambasador turc. Viața însă îi pune la grea încercare, cei doi tineri ajung să se despartă și, când nici nu-și imaginau, iubirea îi supune unui nou test inimaginabil.

Engin-Akyurek-Sancar-Fiica-ambasadorului-Kanal-DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

În această seară, de la ora 20:00, telespectatorii Kanal D vor putea urmări noi aventuri prin care vor trece personajele lor favorite din “Fiica ambasadorului”.

Nu ratați, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, această poveste fascinantă poveste ce îmbină iubirea, cu devotamentul, lupta pentru viață și, în egală măsură, înfățișează trădarea, suferința și dragostea supremă, dincolo de orice prejudecată.

Cine este Engin Akyürek, actorul din „Fiica ambasadorului”

Originar din Ankara, artistul de 40 de ani, a avut un parcurs cu totul neobișnuit în lumea artei cinematografice. Este pasionat de istorie, ca atare a și absolvit Universitatea din Ankara cu această specializare, însa participarea la un concurs de talente i-a schimbat destinul.

După ce a câștigat această competiție, a fost remarcat si  distribuit într-un rol secundar, dar de impact, în serialul „Yabanci Damat”. Steaua lui Engin a început sa strălucească rapid. Și telespectatorii din România au avut ocazia să îl vadă pe Engin Akyurek la tv. El a jucat în serialul de succes „Fatmagul”, în rolul lui Kerim Ilgaz, difuzat de Kanal D.

Engin Akyurek este și un devorator de literatură, el însuși publicând o carte, „Sessizlik” („Tăcere”). Volumul a fost bine primit de iubitorii de lectură. Ulterior, actorul a donat veniturile obținute din vânzarea cărții.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton