Homepage  / Seriale turceşti

Engin Akyürek, Sancar din „Fiica ambasadorului”, vine la Netflix. Când se lansează noul lui film

Engin Akyürek, Sancar din „Fiica ambasadorului”, vine la Netflix. Când se lansează noul lui film
8

de Ruxandra Dinca,

Actorul Engin Akyürek își va lua curând rămas-bun de la telespectatorii Kanal D, atunci când îndrăgitul serial „Fiica ambasadorului” se va termina. Dar fanii turcului nu au motive de îngrijorare: din 23 mai îl pot vedea pe actorul lor favorit în pelicula „Călătorie plăcută!” / „Yolun Açık Olsun”, la Netflix.

Vestea bună este că Engin Akyürek, unul dintre cei mai îndrăgiți actori turci ai momentului, nu va lipsi prea mult de la întâlnirea cu fanii români. Pentru că luni, 23 mai, Netflix lansează filmul „Călătorie plăcută!” / „Yolun Açık Olsun”, în engleză „Godspeed”, o producție originală în care Engin Akyürek are rolul principal. 

Despre ce e vorba în „Călătorie plăcută!”

„Yolun Açık Olsun”/„Godspeed” a fost filmat anul trecut, în plină pandemie, și este un proiect original Netflix. În film, personajul principal este Yüzbasi Salih (Engin Akyürek), un fost căpitan din armată. Acesta călătorește la Dalyan, un oraș de pe coasa de sud-vest a Turciei, pentru a o împiedica pe iubita prietenului său să se mărite cu altul, dar traumele unei tragedii din război îi dau târcoale.

În „Călătorie plăcută!”, alături de Engin Akyürek joacă și un alt actor turc cunoscut la noi – e vorba de Tolga Sarıtaş, pe care l-am văzut recent în serialul „Numele meu e Riza”, la Acasă.

Iată și trailerul noului film, pe care îl vom putea la Netflix de luni, 23 mai:

Și dacă tot vorbim de Netflix, pe platformă este disponibil și cel mai de succes serial din cariera lui  Engin Akyürek de până acum, „Dragoste și bani murdari”, în original „Kara Para Aşk”, în care joacă tot cu Tuba Büyüküstün.

După Netflix, Engin Akyürek se mută la Disney+

Platforma Disney+ se va lansa în Turcia, ca și în România, pe 14 iunie. Atunci va deveni disponibil și ultimul serial din filmografia lui Engin Akyürek, serialul original „Kaçiș”, produs exclusiv Disney.

Acesta este un proiect foarte important pentru Engin Akyürek, pentru că povestea este ideea lui, deci Akyürek a fost implicat în procesul de creație, nu a fost doar actorul principal.

„Kaçiș” va avea opt episoade și urmărește un grup de jurnaliști din mai multe țări, care merg într-o misiune de documentare într-o zonă de război, dar cad în mâinile unei organizații teroriste. Printre cei luați ostatici se află și fotograful de război Mehmet, interpretat de Engin Akyürek, dar și Zeynep, interpretată de İrem Helvacıoğlu, pe care o știm din „Lacrimi la Marea Neagră”. 

Disney+ a început deja promovarea serialului „Kaçiș” și a lansat și câteva fotografii în care îi putem vedea pe actorii principali.

Kacis-278751388_364142632159565_2821783956405708967_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton