Homepage  / Filme Online / Disney Plus

Noul serial al lui Engin Akyürek, actorul din „Fiica ambasadorului”, s-a lansat pe Disney Plus. Care este povestea din „Fugarul”

Noul serial al lui Engin Akyürek, actorul din „Fiica ambasadorului”, s-a lansat pe Disney Plus. Care este povestea din „Fugarul”
14

de Andra Stana,

Engin Akyürek, unul dintre cei mai îndrăgiți actori turci, poate fi urmărit acum de fanii români pe Netflix, în filmul „Călătorie plăcută!”. În plus, actorul lor favorit joacă și într-un serial lansat recent pe Disney Plus. Iată despre ce e vorba în noul proiect al starului din „Fiica ambasadorului”.

[toc]

După Netflix, Engin Akyürek poate fi urmărit de-acum și pe Disney Plus, în „Fugarul”

Engin Akyürek, protagonistul din îndrăgitul serial „Fiica ambasadorului”, difuzat de Kanal D, poate fi urmărit acum și la Disney Plus. Pentru că, de curând, platforma a lansat serialul original „Kaçiș”, în traducere „Fugarul”, un produs exclusiv Disney.

Acesta este un proiect foarte important pentru Engin Akyürek, pentru că povestea a fost ideea lui. Cu alte cuvinte, Akyürek a fost implicat în întregul proces de creație, nu a fost doar actorul principal.

„Fugarul”, cu Engin Akyürek, actorul din „Fiica ambasadorului”, serial turcesc DisneyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Care este povestea din „Fugarul”, serial Disney Plus cu Engin Akyürek

„Kaçiș” / „Fugarul” are opt episoade. Pe scurt, serialul exclusiv Disney Plus urmărește un grup de jurnaliști din mai multe țări, care merg într-o misiune de documentare într-o zonă de război, dar cad în mâinile unei organizații teroriste. Printre cei luați ostatici se află și fotograful de război Mehmet, interpretat de Engin Akyürek, dar și Zeynep, interpretată de İrem Helvacıoğlu, pe care o știm din „Lacrimi la Marea Neagră”. 

Pe larg, Disney Plus descrie serialul ca fiind povestea lui „Mehmet, un fotograf de război care nu a avut parte de succesul dorit”. Acesta, împreună cu prietenul său Ilker, reporter, și activista Zeynep, se alătură unui grup din Germania. Cei trei ies ilegal din Turcia ca să meargă într-un sat yazidit. Satul este însă atacat de o grupare teroristă radicală și sunt toți capturați. Mai mulți membri ai echipei sunt uciși, iar Zeynep și alții sunt luați ostatici.

Zeynep și Ilker sunt supuși la tot felul de chinuri – ea fiindcă este femeie, el fiindcă nu le seamănă. Mehmet reușește să rămână în libertate și încearcă să supraviețuiască pe cont propriu. Ca el și prietenii săi să aibă șanse să scape cu viață, Mehmet trebuie să se infiltreze în grupare și să se dea drept unul de-al lor.

Trailerul serialului „Fugarul”, Disney Plus

Imagini cu actorii din „Fugarul”

Acum câteva luni, Disney Plus a lansat și câteva fotografii în care i-am putut vedea pe actorii principali.

Serialul „Fugarul” este recomandat celor de peste 16 ani. Fiecare episod are în jur de 50 de minute, iar în distribuție mai apar, pe lângă Aziz Capkurt, Onur Bay, Aras Aydin și Leyla Tanlar.

Kacis-278751388_364142632159565_2821783956405708967_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 14

Cine este Engin Akyurek

Originar din Ankara, artistul de 41 de ani, a avut un parcurs cu totul neobișnuit în lumea artei cinematografice. Este pasionat de istorie, ca atare a și absolvit Universitatea din Ankara cu această specializare, însa participarea la un concurs de talente i-a schimbat destinul.

După ce a câștigat această competiție, a fost remarcat si  distribuit într-un rol secundar, dar de impact, în serialul „Yabanci Damat”. Steaua lui Engin a început să strălucească rapid.  

Și telespectatorii din România au avut ocazia să îl vadă pe Engin Akyurek la tv. El a jucat în serialul de succes „Fatmagul”, în rolul lui Kerim Ilgaz, difuzat de Kanal D.

Talentul tânarului actor a depășit rapid granițele Turciei. Cu o serie de premii câștigate, atât naționale cât și internaționale, acesta a cucerit publicul de pe mai multe continente.

I-au fost decernate distincțiile la categoria „Cel mai bun actor” în cadrul unor festivaluri importante precum Film Writers Association Awards, Seoul International Drama Awards, Golden Butterfly Awards, Peru Latina Turkish Awards, International İzmir Film Festival. El a fost nominalizat la aceeași categorie în cadrul celebrului International Emmy Awards.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton