Homepage  / Filme Online / Televiziune

Episodul special din „Prietenii tăi”, „Friends: The Reunion”, a apărut pe HBO GO

Episodul special din „Prietenii tăi”, „Friends: The Reunion”, a apărut pe HBO GO

de Redactia Tvmania

Update, 27 mai 2021: La 17 ani după difuzarea ultimului episod al sezonului 10, actorii din „Prietenii tăi”, în original „Friends” (1994-2004), s-au întâlnit din nou, pentru un episod special, care este difuzat online în premieră în România pe HBO GO pe 27 mai 2021. 

Mai întâi au fost zvonurile, apoi entuziasmul, apoi confirmările. „Se întâmplă! De fapt, în mai puțin de o lună mă îndrept către L.A.”, spunea David Schwimmer. Filmările au fost anunțate la începutul anului trecut, însă pandemia a dat peste cap planurile echipei.  „Într-un final, am găsit o modalitate de a filma în siguranță”, a adăugat actorul. De fapt, amânarea a fost „chiar și mai incitantă”, a explicat Jennifer Aniston. 

„Știți ce? Această amânare ne-a oferit de fapt mai mult timp pentru a-l face și mai interesant și mai distractiv decât ar fi fost. Așa că eu aleg să văd paharul pe jumătate plin. Uite, nu plecăm nicăieri. Nu vei scăpa niciodată de «Prietenii tăi», îmi pare rău. V-ați blocat cu noi pe viață”, a mai spus actrița, la The Ellen DeGeneres Show.

Filmările au avut loc în Los Angeles, pe platoul Stage 24, cunoscut ca „The Friends Stage”, de la Warner Bros. Studios, exact acolo unde a fost filmat serialul de la sezonul al doilea. Episodul special va fi disponibil, în America, pe platforma de streaming HBO Max pe 27 mai. Data nu este cu totul inocentă, de fapt reuninea „Friends” marchează astfel prima aniversare a lansării HBO Max. HBO România nu a anunțat deocamdată când va putea fi văzut și la noi episodul „Friends: The Reunion”. 

În 2020, cele 10 sezoane din „Friends” au părăsit catalogul Netflix pentru a intra în cel al HBO Max, în urma unui contract care-a costat WarnerMedia peste 400 de milioane de dolari. Pentru participarea la episodul special, fiecare dintre cei șase protagoniști ar fi primit câte 2,5 milioane de dolari, conform Variety.

 

Invitați speciali

Vedetele serialului, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer, vor avea alături mai mulți invitați: de la Lady Gaga la David Beckham, dar și sud-coreenii de la BTS, militanta pakistaneză Malala Yousafzai sau Kit Harington, scrie The Hollywood Reporter. Lista completă a acestora a circulat pe Twitter, unde a și fost criticată din cauza lipsei vedetelor afro-americane. „După ce am fost convinși că nu au existat persoane de culoare în New York vreme de 9 sezoane, au invitat 25 de celebrități printre care nu se găsește niciun afro-american”, a comentat un internaut pe Twitter.

https://www.youtube.com/watch?v=HRXVQ77ehRQ&ab_channel=HBOMax

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton