Homepage  / Vedete / Vedete străine

Eric Braeden din „Tânăr și neliniștit”, mesaj dur pentru Eva Longoria, după comentariile controversate ale actriței

Eric Braeden din „Tânăr și neliniștit”, mesaj dur pentru Eva Longoria, după comentariile controversate ale actriței
11

de Andra Stana,

Eric Braeden, interpretul lui Victor Newman din „Tânăr și neliniștit”, a criticat-o dur pe Eva Longoria după „remarcile jignitoare la adresa actorilor din serialele daytime”, pe care aceasta le-a făcut în timpul unui interviu acordat de curând.

Eric Braeden, atac la Eva Longoria: „Dai dovadă de o lipsă totală de clasă”

Eric Braeden, în vârstă de 81 de ani, a criticat-o pe Eva Longoria după ce aceasta a vorbit despre experiența ei în serialul „The Young and the Restless” / „Tânăr și neliniștit”, scrie usmagazine.com.

Pur și simplu nu ai fost suficient de bună pentru a supraviețui”, a scris Eric Braeden pe Twitter, după ce Eva a lăsat să se înțeleagă că i-a fost rușine să spună că lucrează în acea producție tv.

Actorul, care are în palmares premiul Emmy, a venit în apărarea actorilor din serialele de zi, printr-o serie de mesaje pe Twitter. Reacția, după ce Eva Longoria a apărut în emisiunea „Who’s Talking to Chris Wallace?”.

Eva Longoria, tocmai ai făcut niște remarci jignitoare despre actorii din serialele de zi! a scris duminică Braeden. „Pur și simplu, nu ai fost suficient de bună pentru a supraviețui presiunilor acestui mediu! Ai fost foarte norocoasă să apari în acest serial pentru „casnice”! Ai făcut și tu un show de 8-12 zile, cu dialog mediocru, dar lasciv!”

El a continuat: Actrițele noastre ți-ar da clasă!! Și au făcut-o atunci!! De la Robert [De Niro] până la oricine vrei tu, mulți dintre marii actori și-au început cariera în mediul pe care tu îl denigrezi! Dai dovadă de o lipsă totală de clasă!!”

CBS and Sony Pictures 50 Year Anniversary Of „The Young and The Restless”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Eva Longoria, despre rolul din „Tânăr și neliniștit”. „Nu eram plătită suficient de bine”

Braden, care a sărbătorit zilele trecute 50 de ani de la lansarea „Tânăr și neliniștit”, a fost deranjat de interviul acordat duminică de Longoria în emisiunea „Who’s Talking to Chris Wallace”. În timpul segmentului său din cadrul emisiunii de la CNN, fosta actriță din „Desperate Housewives” / „Neveste disperate”, în vârstă de 48 de ani, a reflectat asupra perioadei în care a interpretat-o pe Isabella Braña în serialul de la CBS, între 2001 și 2003.

Când am primit rolul din Young and the Restless, nu eram plătită suficient de bine cât să trăiesc din meseria de actriță. Așa că am continuat să fiu în același timp și recruter.”, și-a amintit Eva Longoria. „Și le ascundeam clienților mei faptul că jucam în Young and the Restless, pentru că ei nu ar fi vrut ca o actriță slabă să se ocupă de conturile lor”.

„Odată, unul dintre clienții mei mi-a spus: ‘Arăți ca o fată pe care am văzut-o într-o telenovelă‘. Iar eu am reacționat: ‘Nu, nu știu cine este’”, și-a amintit ea. Eram opusul visului oricărui publicist. ‘Nu spune nimănui că sunt în acel show’, pentru că încă primeam mai mulți bani din jobul meu de zi cu zi’”.

În urma comentariilor lui Braeden, unii fani au răspuns la tweet-urile acestuia și i-au luat apărarea Evei Longoria, observând că aceasta părea să vorbească despre faptul că era plătită prost. Braeden, însă, și-a menținut ferm poziția.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton