Homepage  / Vedete / Vedete străine

Eric Dane (McSteamy din „Anatomia lui Grey”) redevine burlac. Soția i-a cerut divorțul

Eric Dane (McSteamy din „Anatomia lui Grey”) redevine burlac. Soția i-a cerut divorțul

de Redactia Tvmania

Eric Dane (45) va redeveni burlac peste puțin timp. Soția sa, Rebecca Gayheart (46), i-a cerut divorțul după 13 ani de căsnicie, scrie pagesix.com.

Gayheart a depus actele de divorț vinerea trecută, la Curtea Superioară din Los Angeles, citând deja celebrele „diferenţe ireconciliabile” drept cauză a destrămării mariajului lor.

Data separării oficiale nu a fost, potrivit actelor oficiale citate de sursa citată, încă decisă.

Rebecca Gayheart vrea să obțină cu ajutorul instanței custodia unică asupra celor doi copii ai cuplului: Billie (7 ani) și Georgia (6 ani). De asemenea, se așteaptă ca Dane să îi plătească și o pensie alimentară.

Nu este pentru prima dată când se zvonește de un divorț între cei doi. În 2011, deși mariajul lor scârțâia, Dane a aflat că va deveni tată pentru a doua oară și s-a împăcat cu soția sa, de dragul copiilor.

În mai anul trecut, după cum TVmania scria AICI, Dane a luat o pauză de la filmările sezonului cinci al serialului TNT „The Last Ship”/„Ultima navă”. Dane a recunoscut atunci că suferă de depresie, el internându-se într-un centru specializat.

„Eric a cerut să fie învoit pentru a-și rezolva problemele personale. Suferă de depresie, a vrut să întrerupă filmările, iar producătorii i-au acceptat cererea”, a declarat în mai 2017 reprezentantul actorului.

Starul de 45 de ani, pe care îl știți din serialul „Anatomia lui Grey”, unde a jucat rolul lui Mark Sloan timp de 138 de episoade, a cerut un răgaz de o lună pentru a se trata. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton