Homepage  / Vedete / Vedete străine

Eric Dane pleacă din serialul „Anatomia lui Grey”

Eric Dane pleacă din serialul "Anatomia lui Grey"

de Redactia Tvmania

Eric Dane, interpretul doctorului Mark Sloan ("McSteamy") în "Anatomia lui Grey", a anunţat că nu se va mai face parte din distribuţia serialului începând cu sezonul următor, scrie People. Actorul le-a mulţumit tuturor celor alături de care a lucrat în ultimii ani, dar şi creatoarei Shonda Rhimes.

„A fost minunat să lucrez alături de Shonda Rhimes şi să învăţ de la o adevărată forţă creatoare cum e ea”, a spus actorul.

Dane a luat cu greu decizia de a părăsi „Anatomia”, a declarat creatoarea seriei. Ea a mai spus că a fost nevoie de „multe conversaţii până când amândoi am hotărât că e timpul ca povestea lui să se încheie”.

„Suntem o mare familie, noi toţi din „Anatomia lui Grey”, cu o lungă poveste trăită ămpreună, iar Eric va rămâne mereu o parte din familia noastră”, a spus Rhimes.

Conform unor surse citate de site-ul TVLine, plecarea lui Dane din serial nu va fi una bruscă. În septembrie (mai exact, pe 27 septembrie, atunci când la americani va începe să fie difuzat sezonul cu numărul nouă al „Anatomiei”, n.r.), personajul lui Dane va trebui să treacă peste pierderea iubirii vieţii lui, Lexie (jucată de Chyler Leigh).

Eric Dane nu e singurul care va lipsi din distribuţia „Anatomiei” din sezonul următor. În ultimul episod din seria a opta , Kim Raver (interpreta personajului Teddy) și-a făcut ieșirea din peisaj.

Citește și:

Chyler Leigh: Eu am ales să plec din „Anatomia lui Grey”

La finalul sezonului opt, „Anatomia…” devine „Lost”

Cine moare la final de sezon în Anatomia lui Grey?

Shonda Rhimes: „Anatomia lui Grey” nu ia sfârșit!

Dempsey și Pompeo rămân în „Anatomia lui Grey”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton