Homepage  / Știri

Ernest a ales numele copilului: „M-am inspirat dintr-un film”

Ernest a ales numele copilului: „M-am inspirat dintr-un film”

de Redactia Tvmania

Ernest, prezentatorul emisiunii “Ochii din umbră” și “Pe banii părinților”, de la Kanal D, a ales numele pentru fiul său.

Pentru că mai este puțin până când Ada, soția sa, va da naștere primului copil al cuplului, viitorii părinți au vrut să fie pregătiți cu numele micuțului. Cei care i-au inspirat să aleagă numele pe care le va purta copilul au fost nepoțelul lui Ernest, Andrei, și indirect, actorul Jean Reno, cel care îl interpretează pe Leon, personajului preferat al lui Ernest, din ecranizarea cu același nume.

“Povestea se întâmpla în prima lună de sarcină a soției mele. Prima persoana care ne-a spus că o sa avem un copil și va fi băiețel a fost nepoțelul meu. El nu aflase că Ada este însărcinată și nimeni nu știa sexul bebelușului. Andrei ne-a spus, cu o nonșalanță pe care doar un puști la vârsta de 7 ani o poate avea, că vom avea un băiețel și ne-a rugat să îi punem numele Alex. Așa a și rămas.

După câteva luni, când am aflat de la medicul specialist că sexul copilului nostru este masculin, eu și Ada am zis că este mâna lui Dumnezeu și îl vom numi Alexandru. Ne doream să aibă și un nume cu o sonoritate aparte, așa că am ales și numele Leonard. Aici m-a inspirat celebrul personaj interpretat de Jean Reno, în filmul „Leon””, a spus  Ernest.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton