Homepage  / Știri

Ernest: ”Bebe e ca un al doilea job”

Ernest: ”Bebe e ca un al doilea job”

de Redactia Tvmania

Ernest Takacs, gazda show-urilor “Pe banii părinţilor” şi “Ochii din umbră”, şi Adriana, soţia lui, au devenit părinţi pe 19 mai, când Alexandru Leon a venit pe lume într-o maternitate din Bucureşti.

Ernest

Vedeta Kanal D trăieşte de scurt timp bucuria vieţii în trei şi descrie primele săptămâni cu micuţul Alexandru cu entuziasmul caracteristic: “Minunate! Oricât aş încerca să vă descriu în cuvinte, nu am cum să vă explic frumuseţea acestui sentiment, să fii tată, chiar dacă e obositor”, a povestit el pentru revista ”TV Satelit” care apare sâmbătă, 7 iunie.

Pentru Ernest, senzaţia de împlinire pe care o simte acum compensează pentru orice stare de oboseală. “E normal, ca pentru oricine care şi-a dorit un copil. Chiar dacă eşti obosit, gândul că ai un copil este mai puternic ca orice energizant şi, chiar dacă mă prinde ora 1 noaptea şi dorm pe mine, doar mă uit la Alex şi-mi revin”. Cu toate astea, însă, planurile de vacanţă ale familiei Takacs au un singur cuvânt de ordine: “Odihnă! Muncesc mult şi bebe e ca un al doilea job, metaforic vorbind”, a spus el.

TVS 12

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton