Homepage  / Televiziune

Ernest, dezvăluiri despre noul sezon „Ochii din umbră”. Când e premiera la Kanal D

Ernest, dezvăluiri despre noul sezon „Ochii din umbră”. Când e premiera la Kanal D

de Redactia Tvmania,

Kanal D a anunțat premiera unui nou sezon al emisiunii „Ochii din umbră”. Reality show-ul prezentat de Ernest a ajuns la sezonul cu numărul 18. Iată ce surprize îi așteaptă pe fani.

Ernest aduce un nou sezon „Ochii din umbră”, la Kanal D

Un nou sezon al reality-show-ului „Ochii din umbră” vine în casele românilor, din 6 august, de la ora 22.30, la Kanal D. Ernest, gazda emisiunii, revine în fața telespectatorilor Kanal D pentru a le aduce noi și incredibile povești de viață, cu și mai multă acțiune.

„Vom prezenta, ca de fiecare dată, cazuri uluitoare de viață, destăinuiri ale unor oameni care trec prin situații incredibile, povești impresionante și iubiri neobișnuite. Există persoane cărora minciuna, secretele, infidelitatea, nepăsarea le definesc viața. Vom fi martorii unor întâmplări dure din existența reală, situații limită prin care am putea trece fiecare dintre noi și din care, cu siguranță, avem ceva de învățat”, declară Ernest.

„Ochii din umbră”, una dintre cele mai longevive emisiuni din România, ajunsă la al optsprezecelea sezon, va continua să dezvăluie telespectatorilor, în cele mai mici detalii, secrete bine ascunse şi cele mai neobişnuite şi suprinzătoare poveşti de viaţă.

Nu pierdeți, din 6 august, noul sezon „Ochii din umbră”, prezentat de Ernest, în fiecare duminică, de la ora 22:30, la Kanal D.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton