Homepage  / Articole

Ernest începe un nou sezon din „Ochii din umbră”

Ernest începe un nou sezon din „Ochii din umbră”

de Redactia Tvmania

Aflată la al patrulea sezon, emisiunea „Ochii din umbră” prezintă telespectatorilor Kanal D noi povești dramatice, în care Ernesc va face radiografia „trădării”. Vedeta Kanal D va avea parte de ajutorul unui detectiv particular, alături de care va investiga o nouă serie de cazuri incitante.

„Noul sezon al emisiunii <> prezintă cazuri noi de amantlâcuri care vor topi gerul de afară, veți vedea situații care ne privesc și în care unii dintre noi se regăsesc. Vă vom prezenta cazuri interesante și incitante pe care merită să le urmăriți. Datorită dumneavoastră, telespectatorilor noștri fideli, am ajuns la al patrulea sezon și țin să vă mulțumesc, pe această cale, tuturor”, a mărturisit Ernest.

Sezonul cu numărul patru al reality-show-ului debutează cu povestea a doi tineri îndrăgostiți, George și Andra, care sunt pe punctul de a se căsători. Viitoarea mireasă are însă o bănuială: viitorul ei soț pare să aibă o relație paralelă cu o fată din orașul său natal. Planurile lui sunt dejucate însă de investigațiile făcute de echipa emisiunii, la solicitarea părinților Andrei, iar situația ia o întorsătură inedită, chiar înainte de căsătorie.

Va reuși George să se căsătorească cu Andra, așa cum plănuise, sau părinții reușesc să își convingă fata că George este doar un profitor? Nu ratați noul sezon al emisiunii, începând de duminică, 5 februarie, de la 20.30, la Kanal D.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton