Homepage  / Știri

Ernest: întâi la concerte, apoi în vacanţă în Austria

Ernest: întâi la concerte, apoi în vacanţă în Austria

de Redactia Tvmania

Ernest, prezentatorul emisiunilor „Ochii din umbră” şi „Pe banii părinţilor” de la Kanal D, împarte aceleaşi pasiuni cu soţia lui, Ada, fie că este vorba de destinaţii de vacanţă, filme, delicii culinare sau muzică.

„Am fost împreună cu Ada la concertul Depeche Mode şi ne-am simţit minunat! Am fredonat împreună melodiile formaţiei până am rămas fără glas! Ne-am întâlnit acolo cu mulţi prieteni, iar atmosfera a fost senzaţională!”, spune Ernest.

Muzica trupei Depeche Mode l-a făcut nostalgic pe Ernest, „teleportându-l” în vremurile adolescenţei sale.

„Îmi amintesc că aveam o prietenă, care îmi plăcea foarte mult şi care era depechară. În acea perioadă am ascultat prima oară muzica legendarei formaţii şi aşa mi-a intrat în suflet”, a mărturisit vedeta Kanal D.

Ernest şi Ada, soţia lui, intenţionează să meargă şi la alte concerte în viitorul apropiat, pentru ca apoi să plece cu familia într-o binemeritată vacanţă.

„Vrem să mergem la concertele celor de la Iron Maiden şi Rammstein, pentru că amândoi rezonăm cu muzica lor. Sper să fie o atmosferă de neuitat, vă voi povesti  cum a fost … 🙂 ! După concerte vom pleca în vacanţă cu familia, în Austria, la nişte prieteni buni” , a spus Ernest.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton