Homepage  / Televiziune

Ernest readuce „În căutarea adevărului” la Kanal D. Programul de difuzare

Ernest readuce „În căutarea adevărului” la Kanal D. Programul de difuzare
3

de Andra Stana,

Ernest se pregătește să revină la TV cu un nou sezon „În căutarea adevărului”, un program TV în care intrigile cele mai surprinzătoare îi vor ține cu sufletul la gură pe telespectatori. Când e premiera emisiunii de la Kanal D.

În noul sezon, „În căutarea adevărului” le va oferi telespectatorilor, ca și până acum, o serie de situații de viață care aduc în atenția publicului întâmplări pe care fiecare dintre noi le-ar putea experimenta.

Descoperiri tulburătoare, despre oamenii de lângă noi, întregesc tabloul poveștilor pe care Ernest le aduce în față telespectatorilor, începând din 6 martie, de luni până vineri, de la ora 13:00, la Kanal D.

Povești de viață halucinante, cu mize mari, și investigații amănunțite întregesc tabloul adevărului pe care Ernest și echipa “În căutarea adevărului” îl scot la iveală.

Ernest – Kanal DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Cu toții putem trece, chiar dacă nu ne dorim, prin momente de cumpăna, care ne pot schimba viața, nu într-un sens bun. Dacă nu suntem vigilenți, se pot întâmpla lucruri neplăcute atunci când minciună, invidia, lăcomia își spun cuvântul. Denaturarea adevărului poate distruge vieți. Noi demonstrăm, cu fiecare ediție a acestei emisiuni, că «Minciuna are picioare scurte»”, spune Ernest.

Nu ratați un nou sezon “În căutarea adevărului” din 6 martie, de luni până vineri, de la ora 13:00 la Kanal D.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton