Homepage  / Articole

Eroii din “Supernatural” vs. Diavolul

Eroii din “Supernatural” vs. Diavolul

de Redactia Tvmania

Din 23 august Pro TV difuzează, în premieră, cel de-al cincilea sezon din „Supernatural”, penultimul din cele existente până la această oră, în timp ce în toamnă, va debuta, în SUA, cel de-al şaselea sezon.

.

Povestea fraţilor Sam şi Dean Winchester continuă cu noi aventuri şi mai periculoase, după ce în sezonul patru au căzut la mijloc într-un război ce nu era al lor, al îngerilor cu demonii.

Tot sezonul trecut Dean a fost salvat de îngerul Castiel, care i-a dat o nouă misiune. Ca în orice poveste, lucrurile se complică de-a dreptul şi de această dată: Sam şi Dean ajung să se înfrunte chiar cu Diavolul. Dacă sunteţi fani ai poveştii supranaturale trebuie să le urmăriţi aventurile celor două personaje şi ale aliaţilor lor.

În culisele unui proiect de succes

Deşi se zvonea că sezonul cinci va fi ultimul, Jared Padalecki şi Jensen Ackles au semnat un contract pe timp nelimitat, ceea ce înseamnă că-i vom vedea şi în sezonul şase. Surse de pe platourile de filmare au declarat că povestea ar putea ajunge până la sezonul zece, ceea ce nu este exclus, având în vedere succesul de care se bucură povestea.

„Sezonul şase are 22 de episoade şi va începe, al americani, pe 24 septembrie. Postul CW ştie că a pus mâna pe o mină de aur şi acum exploatează la maxim povestea. Iar pentru noi sunt doar nişte job-uri de actori care merg foarte bine”, a declarat Jensen Ackless într-un interviu. Criticii au avut numai cuvinte de laudă despre această producţie.

Cei de la „Chicago Tribune” au numit serialul ca făcând parte dintr-un Top 10 dintre cele mai bune pentru adolescenţi ale anului trecut, iar „The New York Times” l-a numit unul dintre cele mai bune zece seriale ale lui 2009.

Devine bandă desenată

S-a anunţat deja că se va realiza un serial de desene animate care îi are ca protagonişti pe Sam şi Dean Whincester, doi tineri care vânează creaturi ciudate şi fenomene paranormale. Pe 12 ianuarie 2011, Warner Home Video va lansa anime-ul „Supernatural” pe Blu-ray şi DVD în Japonia.

Acesta va avea pentru început un sezon de 22 de episoade, care redă acţiunea primelor două sezoane din versiunea live-action. Proiectul nu va reda numai cele mai bune episoade din versiunea pentru tv, dar va avea episoade originale care nu au putut fi incluse  în versiunea de pe micile ecrane.

Aceste episoade originale vor include părţi din copilăria fraţilor Winchester şi episoade cu personajele secundare din versiunea live-action. Erick Kripke, creatorul serialului „Supernatural” a fost cu ideea acestui proiect.

Invitaţi speciali

Şi acest sezon, ca şi următorul, va avea parte de invitaţi speciali. Mitch Pilleggi din „Dosarele X” va interpreta un rol episodic. În curând, celor doi fraţi li se va alătura un al treilea, căci scenariştii fac în aşa fel să mai apară un frate rătăcit. Acesta va fi interpretat de Jake Abel şi personajul său se va numi Adam Milligan.

Şi nu în ultimul rând, se va întoarce în poveste Bobby Singer, alias actorul Jim Beaver, care a primit oferta de a fi invitat special în „Law & Order: Los Angeles”. Şi tot în acest sezon, în episodul cinci, va apărea şi Paris Hilton în rolul demonului Leshii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton