Homepage  / Vedete străine

Esra Bilgiç și Şükrü Özyıldız vor juca împreună pentru un serial. Unde va fi difuzat

Esra Bilgiç și Şükrü Özyıldız vor juca împreună pentru un serial. Unde va fi difuzat

de Anda Dincă,

Actorii turci Esra Bilgiç (“Ramo”, “Putere și glorie”) și Şükrü Özyıldız (“Steaua sufletului”, “Dragoste la prima vedere”) vor face pereche într-un nou serial. Iată ce detalii se știu până acum.

Acesta va fi produs de compania O3 Medya pentru America Latină, anunță dizioyuncu.com. Producția se va numi “Saklı Kalsın” (“Ține-l ascuns”) și va avea 26 de episoade.

Filmările vor începe în luna aprilie, iar pe lângă Esra Bilgiç și Şükrü Özyıldız din distribuție vor mai face parte, printre alții, și actorii Yağmur Tanrısevsin (“Agenția de talente și sentimente”) și Feyyaz Duman (“Femeie în înfruntarea destinului”). De regie se va ocupa Volkan Kocatürk (“Halka”), iar scenariul va fi semnat de Ayşe Üner Kutlu. Deocamdată nu se știu prea multe detalii despre proiect, dar cei de la all.com.tr anunță că va fi un serial de acțiune și că personajele jucate de Esta și Şükrü se vor numi Ece și Onur.

Serialul “Saklı Kalsın” („Ține-l ascuns”) avea 26 de episoade

“Saklı Kalsın” (“Ține-l ascuns”) nu va fi singurul proiect pe care Esra Bilgic (30 de ani) îl va avea cu cei de la O3 Medya  anul acesta. Ea a bătut palma și pentru o peliculă romantică, “Aşk Sanatı” (“Arta iubirii”), pe care o va filma la vară și în care va juca alături de Birkan Sokullu (“Destăinuiri”). Recai Karagöz, cel care filmează în prezent serialul „Adım Farah” (cu Engin Akyürek și Demet Özdemir în rolurile principale), va sta în fotoliul de regizor.

De asemenea, Esra va putea fi urmărită și la Disney Plus din toamnă în mini-seria cu 6 episoade “Atatürk”, care prezintă viața lui Mustafa Kemal Atatürk, fondatorul și primul președinte al Republicii Turcia (jucat de Aras Bulut Iynemli). În această producție, care va avea premiera pe 29 octombrie, ea o va interpreta pe Madam Corinne. 

În ceea ce îl privește pe Şükrü Özyıldız (35 de ani), acesta este așteptat la Netflix (cel mai probabil spre sfârșitul anului) cu cea de-a doua parte a comediei romantice “Tactici în dragoste” (“Love Tactics” / “Aşk Taktikleri”), în care îi dă replica frumoasei Demet Özdemir. Prima parte a acestui film a avut premiera pe cunoscuta platformă online în februarie anul trecut. 

În pelicula “Tactici în dragoste” Demet o joacă pe Aslı, o bloggeriță de modă isteață și simpatică, care nu crede în iubire. Ea își dorește să le arate prietenelor sale ce tactici folosește pentru a face un bărbat să se îndrăgostească de ea. La o petrecere îl cunoaste pe Kerem (Șükrü), un publicitar afemeiat și arogant, care, la rândul său, vrea să le demonstreze colegilor săi de serviciu, cu relații eșuate, cât de ușor poate să aducă o femeie în patul său.

Aslı și Kerem își folosesc de la primele întâlniri toate armele din dotare pentru a se cuceri reciproc, multe dintre ele stârnind râsul telespectatorilor. Totuși, ei nu iau în calcul că din seducători se pot transforma foarte ușor în seduși.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton