Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

„Este cea mai frumoasă relație a mea”. Ce planuri de viitor au Ana Baniciu și logodnicul ei, Edy Kovacs

„Este cea mai frumoasă relație a mea”. Ce planuri de viitor au Ana Baniciu și logodnicul ei, Edy Kovacs
8

de Redactia Tvmania

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au logodit în luna septembrie. De curând, artista a mărturisit că are o relație foarte bună cu viitorul soț: înainte de toate cei doi sunt prieteni. De asemenea, fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva!” și „Asia Express” a mărturisit cum se înțelege tatăl ei, celebrul Mircea Baniciu, cu viitorul lui ginere.

Ana Baniciu, în culmea fericirii de când s-a logodit

Ana Baniciu trăiește, în prezent, una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Totul s-a schimbat atunci când l-a cunoscut pe Edy Kovacs, actualul ei logodnic. Cei doi și-au făcut deja planuri mari de viitor. Tânărul a cerut-o deja în căsătorie pe frumoasa fiică a lui Mircea Baniciu, scrie wowbiz.ro.

Fericiți de anunțul logodnei fiicei lor au fost și părinții Anei. Solista a recunoscut că între iubitul ei și viitorii socri este o relație foarte bună.

Ce mesaj a scris pe Instagram imediat după ce a primit inelul de logodnă

„Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită. Te iubesc, @edykov , îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie! Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună, și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer vă zic! ( îmi tremură genunchii ca la Asia Express)”, a scris Ana Baniciu pe Instagram, imediat după ce a fost cerută în căsătorie.

Cum se înțelege tatăl Anei Baniciu cu viitorul său ginere?

Ana Baniciu este fericită de când și-a găsit sufletul pereche, iar acest lucru poate fi văzut cu ochiul liber. Artista a mărturisit că relația pe care o are cu Edy Kovacs este cea mai frumoasă dintre toate cele pe care le-a avut până acum. A explicat că, înainte de toate, bărbatul îi este cel mai bun prieten: 

„Este cea mai frumoasă relație a mea. Suntem în primul rând prieteni, ne înțelegem extraordinar de bine și ne dorim să evoluăm împreună, din toate punctele de vedere.”, a povestit Ana Baniciu, pentru Ciao.ro.

Cât despre relația pe care tatăl ei o are cu viitorul lui ginere, cântăreața a declarat că cei doi se înțeleg foarte bine. Mai mult, Mircea Baniciu îi așteaptă de fiecare dată cu brațele deschise pe ea și pe logodnicul ei, atunci când merg în vizită: 

„Ce să zic, tata este plecat și în momentul ăsta din țară! De când sunt eu mică, el e mai mereu plecat. Dar avem o relație extraordinară. Acum el are o relație extraordinară și cu partenerul meu, ne întâlnim cât de des putem, merg la el la Corbeanca, facem grătar, voie bună.”, a mai adăugat vedeta, pentru sursa amintită.

Ce-planuri-de-viitor-au-Ana-Baniciu-si-logodnicul-ei-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton