Homepage  / Seriale / Seriale americane

Este oficial! HBO va produce al doilea sezon al miniseriei „Marile minciuni nevinovate”

Este oficial! HBO va produce al doilea sezon al miniseriei „Marile minciuni nevinovate”

de Redactia Tvmania

Postul american HBO a anunțat vineri, 8 decembrie, prin intermediul rețelelor de socializare că miniseria „Marile minciuni nevinovate”/„Big Little Lies” va avea cel de-al doilea sezon.

 

Bazat pe romanul lui Liane Moriarty, „Big Little Lies“ trebuia să fie iniţial o mini-serie şi nu un serial cu şapte episoade așa cum a ajuns să fie primul sezon difuzat de postul HBO la începutul anului. Datorită succesului pe care l-a avut dar și a premiilor Emmy câștigate pentru cea mai bună mini-serie, cel mai bun regizor (Jean-Marc Vallée) şi cel mai bun rol feminin principal (Nicole Kidman), se pare că postul a decis să reia producția.

„Suntem încântați să vă anunțăm că Reese Whiterspoon și Nicole Kidman se reunesc pentru a produce și pentru a juca în serialul „Big Little Lies” pe HBO”, a fost mesajul postat pe Twitter de postul american.

Nicole Kidman s-a arătat și ea încântată pe rețelele de socizlizare de faptul că miniseria va avea parte de cel de-al doilea sezon.

Serialul  „Big Littles Lies“ spune povestea unor mame din Monterey (California) care, aparent cu vieţi perfecte, dar care se confruntă cu gelozii, secrete şi drame.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton