Homepage  / Vedete / Vedete străine

Este oficial! Marlene Favela face primele dezvăluiri: „Eu am cerut divorțul”

Este oficial! Marlene Favela face primele dezvăluiri: „Eu am cerut divorțul”

de Redactia Tvmania

Căsătoria actriței de telenovele Marlene Favela și a lui George Seely este un subiect amplu dezbătut de presa mexicană în ultimele săptămâni. Pentru a pune capăt zvonurilor și pentru a evita alte discuții, Marlene a preferat să posteze pe pagina sa de Facebook un filmuleț unde a făcut dezvăluiri la care nimeni nu se aștepta.

Marlene a mărtursit că da, este oficial. Va divorța de tatăl fiicei ei, Bella, separare pe care chiar ea a cerut-o, motivele fiind unele destul de serioase:

„Vreau să vă spun că da sunt despărțită, da, am cerut divorțul”, a început actrița mărturisirile. „Fac acest filmuleț pentru că nu mai doresc ca presa să inventeze tot felul de lucru era momentul să fac un pas în față, deși cei care mă cunosc știu că niciodată de-a lungul carierei mele nu am răspuns zvonurilor din presă”, a spus Marlene.

Actrița nu a dorit să îl vorbească de rău pe fostul său partener, nici să spună concret care au fost motivele separării:

„Vreau să știti că relația mea nu s-a terminat pentru că eu mi-am dorit să revin în lumea showbizului, acesta este un prim lucru pe care vreau să îl lămuresc. Niciodată nu mi-aș fi pus familia în pericol pentru niciun loc de muncă. M-am căsătorit cu un bărbat bun, minunat. Niciodată nu voi vorbi rău de tatăl fiicei meie este un bărbat pe care îl respect, pe care l-am iubit foarte mult și cu care m-am căsătorit”, a mărturisit Marlene cu vocea tremurândă.

Actrița spune că și-a trăit „doliul” în tăcere și că acum se simte bine. Mai mult, aceasta a precizat că „orice ar fi făcut el deja a plătit, pentru că a pierdut ocazia de a trăi alături de fiica și soția lui”. Aceasta a mai spus că George e o ființă umană ca oricare alta, care poate greși.

„Vreau ca fiica mea să își iubească părinții în mod egal, pentru că amândoi avem aceleași drepturi, pentru că amândoi o iubim enorm de mult, iar ea nu a avut nicio vină atunci când noi am luat această decizie”, a mai spus ea”.

„Nu voi cere pensie alimentară. Eu singură mă voi ocupa de creșterea și întreținerea Bellei așa cum am făcut-o din prima zi în care s-a născut. Asta se întâmplă nu din cauză că tatăl ei nu vrea sau nu îi pasă, ci pentru că situația în momentul de față nu îi permite. Nu doresc să lupt pentru aceste lucruri. Vreau ca fiica mea să crească în armonie”.

Marlene Favela s-a căsătorit cu George Seely în urmă cu trei ani și au împreună o fetiță, Bella (7 luni).

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton