Homepage  / Seriale

Este oficial! Prequel-ul „Outlander: Blood of My Blood” a primit undă verde

Este oficial! Prequel-ul „Outlander: Blood of My Blood” a primit undă verde

de Roxana Mirea,

Starz a anunțat că serialul „Outlander” a fost reînnoit pentru sezonul 8, care va fi și ultimul, dar acesta nu este sfârșitul poveștii lui Jamie Fraser. Starz a dat undă verde în mod oficial pentru „Outlander: Blood of My Blood”, un serial prequel al popularei drame.

Prequel-ul „Outlander: Blood of My Blood” a primit undă verde

Sezonul 8 din „Outlander” va fi format din zece episoade, după un sezon 7 prelungit, de 16 episoade, care se află în prezent în producție, scrie Variety. Pe de altă parte, prequel-ul „Outlander: Blood of My Blood” a primit undă verde în mod oficial.

Timp de aproape un deceniu, „Outlander” a cucerit inimile publicului din întreaga lume și suntem încântați să aducem povestea de dragoste epică a lui Claire și Jamie la o concluzie adecvată”, a declarat Kathryn Busby, președinte al programelor originale pentru Starz. „Dar înainte de a încheia acest capitol, mai sunt multe de spus din povestea lor pasională pe parcursul celor 26 de noi episoade și chiar mai multe de explorat din această lume dinamică și din povestea sa de origine. Suntem încântați să continuăm parteneriatul cu Matthew, Maril și Ronald și abia așteptăm să vedem unde ne va duce povestea lor seducătoare.”

După cum s-a scris anterior, prequel-ul vine de la Diana Gabaldon – care este autoarea seriei de romane care stau la baza serialului „Outlander” – și va prezenta originile lui Jamie prin perspectiva părinților săi, în timp ce fanii vor urmări povestea de dragoste dintre Ellen MacKenzie și Brian Fraser. Gabaldon va fi, de asemenea, producător consultant.

Care este povestea din „Outlander: Blood of My Blood”

Matthew B. Roberts va scrie și va fi producătorul executiv al prequel-ului serialului „Outlander”, împreună cu Ronald D. Moore și Maril Davis.

‘Outlander: Blood of My Blood’ este, în esența sa, o poveste de dragoste”, a declarat Roberts. „Va explora până unde va merge o persoană pentru a găsi dragostea într-o perioadă în care dragostea este considerată un lux și când căsătoriile sunt făcute strategic, adesea pentru câștiguri politice sau financiare. Titlul este o aluzie la jurământul de căsătorie al lui Jamie Fraser cu Claire și vor exista mai multe nume și fețe pe care fanii „Outlander” le vor cunoaște și recunoaște. Povestea televizată a lui Jamie și Claire se va încheia cu sezonul opt, dar Diana continuă călătoria lor literară în minunata ei serie de cărți și lucrează cu sârguință la cartea a zecea. Cu Jamie și Claire, iar acum cu Brian și Ellen, mai sunt încă atât de multe de făcut în universul „Outlander” și abia așteptăm să continuăm să împărtășim aceste povești cu fanii noștri devotați.”

Vestea că „Outlander” a fost reînnoit pentru sezonul 8 vine cu câteva luni înainte de premiera sezonului 7, care este programată pentru această vară. Sezonul 7 va fi alcătuit din 16 episoade și se bazează pe romanul „An Echo in the Bone”.

„Outlander” îi are în distribuție pe Caitríona Balfe, Sam Heughan, Sophie Skelton, Richard Rankin, John Bell, David Berry, Caitlin O’Ryan, Paul Gorman, Charles Vandervaart, Izzy Meikle-Small și Joey Phillips.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton