Homepage  / Vedete / Vedete străine

Este oficial! Primul job pe care îl va avea Meghan Markle, de când s-a retras din familia regală

Este oficial! Primul job pe care îl va avea Meghan Markle, de când s-a retras din familia regală

de Redactia Tvmania

A fost dezvăluit primul job pe care Meghan Markle îl va avea de când ea și Prințul Harry au anunțat la începutul lunii ianuarie că se vor retrage din familia regală. Se pare că Ducesa de Sussex va fi în ipostaza de narator pentru documentarul Elephant produs de Disney+relatează The Independent.

„Două noi filme, două călătorii nemaipomenite. Transmiterea filmului Disneynature, Elephant, cu Meghan, Ducesa de Sussex, în rolul de narator va fi disponibilă începând cu 3 aprilie”, a fost anunțul publicat pe contul de Twitter de către Disneynature.


Documentarul va fi disponibil în cadrul serviciului de streaming Disney+ începând cu data de 3 aprilie și urmărește călătoria extraordinară de 1.000 de mile a unei familii în Africa.

Conform People, încasările de pe urma filmului vor fi donate unei asociații caritabile care se ocupă cu protejarea animalelor, Elephants Without Borders. Această organizație este una dintre cele pe care Meghan Markle și Prințul Harry le susțin. 

Speculațiile privind colaborarea dintre Meghan Markle și Disney au început încă de anul trecut, din luna iulie, când Ducii de Sussex au fost prezenți la premiera filmului The Lion King. Evenimentul a avut ca scop sprijinirea organizației African Parks, una dintre cele pe care Prințul Harry le susține. În cadrul acestuia, Prințul Harry a fost surprins în timp ce vorbea cu CEO-ul Disney, Bob Iger.

În urmă cu doar câteva zile, au apărut în presă informații conform cărora Meghan Markle și Prințul Harry și-ar împrumuta vocile pentru personajele lor în cadrul unui episod special din celebrul serial de animație The Simspson„Am vorbit despre Harry și Meghan. Am auzit că ea ar vrea să dea voce unor personaje. Așa că, dacă ei citesc asta acum, să ne contacteze!”, a declarat producătorul executiv The Simpsons, Al Jean, conform The Sun.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton