Homepage  / Seriale turceşti

Este serialul verii la turci! Ce trebuie să știți despre „Maviye Sürgün”, prima coproducție dintre turci și Telemundo. Trailer, distribuție, poveste

Este serialul verii la turci! Ce trebuie să știți despre „Maviye Sürgün”, prima coproducție dintre turci și Telemundo. Trailer, distribuție, poveste
6

de Andra Stana,

„Maviye Sürgün” va fi, cu siguranță, serialul verii la turci. Noua producție, în care joacă Damla Sönmez, cunoscută publicului de la noi din serialul „Çukur” / „Legea familiei”, și Caner Cindoruk, pe care îl știți din „Infidelul”, este prima coproducție dintre turci și Telemundo.

Maviye Sürgün”, în engleză „Blue Cage”, potrivit imdb.com, se numără printre cele mai ambițioase producții ale sezonului de vară, cu o poveste și o distribuție captivante. Aflați în continuare ce poveste spune noul serial turcesc și cine sunt actorii din distribuție.

„Maviye Sürgün”, care a început să fie difuzat în urmă cu o săptămână la Show TV, la turci, este produs pentru compania O3 Medya de Saner Ayar, cu Nezaket Coșkun în scaunul de regizor. Noua serie a fost filmată în atmosfera de basm a orașului Marmaris, scrie presa turcă.

Noul serial turcesc reprezintă primul proiect după semnarea acordului dintre Intermedia și Telemundo, postul de televiziune american al NBCU.

Este serialul verii la turci! Ce trebuie să știți despre „Maviye Sürgün”, prima coproducție dintre turci și Telemundo. Trailer, distribuție, poveste (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cine sunt actorii din distribuție

Caner Cindoruk („Infidelul”, „Femeie în înfruntarea destinului”), Damla Sönmez („Legea familiei”, „O poveste de iubire”) și Serkan Altunorak („Un alt sine”, Netflix) sunt actorii principali din „Maviye Sürgün”.

Alături de ei vor juca alți actori apreciați de public, cum ar fi: Bülent Șakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı, Gökșen Ateș și Hakan Salınmıș.

Prezentarea seriei, în cadrul căreia vor apărea pe ecran evenimentele care s-au desfășurat la sfârșitul unei nopți furtunoase, oferă primele semnale ale unei povești captivante.

Povestea din „Maviye Sürgün” este, pe scurt, următoarea: Comandantul Ali (Caner Cindoruk), care a fost suspendat temporar în urma anchetei la care a fost supus, și-a luat copiii și soția cu el din cauza veștii bolii fatale a soției sale Ayda. Ali se mută la socrul său Salih (Hakan Salinmıș), care conduce un hotel de tip boutique în Çamlıkıyı.

Odată cu moartea Aydei la scurt timp după mutarea lor, întreaga familie este profund îndoliată. În timp ce durerea este încă foarte proaspătă, Ali, care pleacă pe mare într-o noapte, observă o barcă în derivă la orizont și o salvează pe femeia aflată înăuntru.

Numele femeii misterioase pe care a salvat-o este Defne (Damla Sönmez). Ali o aduce pe Defne la hotel ca „oaspete al lui Dumnezeu“, care suferă de pierderi temporare de memorie din cauza unui accident și nu-și amintește ce i s-a întâmplat.

Când aceasta își recapătă memoria, își dă seama că a fost o escroacă care trebuie să rămână ascunsă. Cu toate acestea, ea se trezește pe neașteptate față în față cu Ozan (Serkan Altunorak), pe care crede că l-a lăsat în trecut. Ea nu are altă soluție decât să caute o cale de ieșire.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton