Homepage  / Timp liber

Fan “Tânăr şi neliniştit”? Măruţă te trimite la Monaco

Fan “Tânăr şi neliniştit”? Măruţă te trimite la Monaco

de Redactia Tvmania

Fanii “Tânăr şi neliniştit” mai au o săptămână pentru a demonstra în rime că merită să meargă la aniversarea serialului lor preferat de la Monaco.

Pe 30 aprilie, emisiunea “Happy Hour” va desemna cel mai înfocat fan “Tânăr şi neliniştit” în cadrul campaniei începute pe 18 aprilie.

Cu peste 10.000 de episoade difuzate în Statele Unite, “Tânăr şi neliniştit” a împlinit 4 decenii de difuzare pe 26 martie şi îşi sărbătoreşte aniversarea cu stil, în iunie, la Monaco, unde vor lua parte la petrecerea VIP starurile iubite în toată lumea: Melody Thomas Scott (Nikki Newman), Daniel Goddard (Cane Ashby), Sharon Case (Sharon Newman), Joshua Morrow (Nicholas Newman) şi Christian Leblanc (Michael Baldwin).

“Tânăr şi neliniştit/ Eşti un serial iubit/ Te-am urmărit din tinereţe/ Şi am ajuns la bătrâneţe”, spune una dintre iubitoarele celui mai longeviv serial difuzat vreodată în România.

Cei care visează să ajungă la cea mai tare petrecere, alături de vedetele “Tânăr şi neliniştit” mai au la dispoziţie încă o săptămână să compună 4 versuri cu rimă despre serial, iar fanul care va aduna cele mai multe voturi va putea pleca însoţit, în perioada 9 – 11 iunie, la Monaco.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton