Homepage  / Recomandări

Recomandarea TVmania pentru seara de sâmbătă, 3 iunie: „Eu cu sora mea mai mică”/„In Her Shoes”, cu Toni Colette și Cameron Diaz

Recomandarea TVmania pentru seara de sâmbătă, 3 iunie: „Eu cu sora mea mai mică”/„In Her Shoes”, cu Toni Colette și Cameron Diaz

de Redactia Tvmania

Post TV: DIGI FILM

Data și ora difuzării: Sâmbătă, 3 iunie 2017, ora 20.00

Titlu original: „In Her Shoes”

Gen: Comedie, SUA, 2005

Regia: Curtis Hanson

Distribuție: Cameron Diaz, Toni Colette, Shirley MacLaine, Anson Mount, Candice Azzara, Brooke Smith

Maggie (Cameron Diaz) este o petrecăreaţă în toată regula cuvântului, care e de părere că singura ei calitate adevărată e sex-appeal-ul. Fiindcă nu poate să îşi păstreze un loc de muncă stabil, ea rămâne pe drumuri şi este nevoită să se mute cu sora sa mai mare, Rose (Toni Colette).

După moartea mamei, cele două fete au pornit-o pe drumuri diferite. Astfel, Rose este opusul lui Maggie: absolventă de Princeton, se numără printre cei mai bine cotaţi avocaţi din Philadelphia. Ea o primeşte pe Maggie, însă nu acceptă ca aceasta să fie şomeră şi o ajută să se angajeze. Diferenţele dintre cele două sunt însă prea mari, iar egoismul lui Maggie va duce la o ruptură ce pare definitivă în relaţia lor.

Eu cu sora mea mai mică - Cameron Diaz şi Shirley MacLaine

ȘTIAȚI CĂ?

  • Regizorul Curtis Hanson, cunoscut pentru „L.A. Confidential”, „Wonder Boys” sau „8 Mile”, s-a inspirat pentru filmul de faţă din cartea omonimă a scriitoarei Jennifer Weiner.
  • Shirley MacLaine apare în rolul bunicii celor două surori şi a fost nominalizată la Globurile de Aur pentru rol.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=24_e8YBhlH8[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton