Homepage  / Vedete / Vedete străine

„Eu nu am apăsat pe trăgaci. Nu, nu, nu”. Alec Baldwin, noi dezvăluiri controversate după moartea Halynei Hutchins

„Eu nu am apăsat pe trăgaci. Nu, nu, nu”. Alec Baldwin, noi dezvăluiri controversate după moartea Halynei Hutchins

de Andra Stana,

Lucrurile se complică din nou în cazul morții Halynei Hutchins. Recent, Alec Baldwin a susținut că nu a apăsat pe trăgaciul pistolului. Celebrul actor, despre care se spune că ar fi vinovat de moartea femeii, a oferit primul interviu după tragicul accident de pe platoul de filmare al filmului „Rust”.

Alec Baldwin a dezvăluit, într-un interviu recent, că arma pe care o ținea în mână în momentul accidentului s-a descărcat. Mai precis, actorul susține sus și tare că el nu ar fi apăsat pe trăgaci, scrie spynews.ro.

Marți, 30 noiembrie, judecătorul care se ocupă de acest caz a aprobat un mandat de percheziție pentru mai mulți detectivi. Aceștia ar urma să analizeze documente, muniție și alte obiecte de la PDQ Arm & Prop, o companie care a furnizat muniție pentru pelicula pe care Alec Baldwin o filma.

Alec Baldwin, dezvăluiri controversate după accidentul mortal

Alec Baldwin a oferit primul său interviu de la împușcarea fatală care a avut loc pe platourile de filmare a filmului „Rust”. Atunci, actorul a tras cu o armă de recuzită despre care spune că nu știa că avea muniție reală. Baldwin a ucis-o pe Halyna Hutchins, directorul de filmare al peliculei, și l-a rănit pe regizorul Joel Souza.

Până acum nu s-a aflat când a fost filmat interviul. Noi detalii despre accidentul mortal continuă să fie scoase la lumină. Marți, o declarație pe propria răspundere eliberată cu un mandat de percheziție a dezvăluit noi amănunte despre modul în care muniția reală ar fi putut ajunge în preajma cartușelor false.

Baldwin: „Eu nu am apăsat pe trăgaci”

„Ei bine, trăgaciul nu a fost apăsat. Eu nu am apăsat pe trăgaci. Nu, nu, nu. N-aș îndrepta niciodată pistolul către nimeni și nu aș apăsa un trăgaci spre cineva. Niciodată”, a spus Alec Baldwin în timpul interviului.

Alec Baldwin (63) a fost numit în mai multe procese pentru implicarea pe care a avut-o în această tragedie, mai scrie sursa citată. Mai mult, într-o plângere depusă pe 17 noiembrie este susținut faptul că actorul ar fi tras cu o armă care, de fapt, nu a fost cerută în scenariu.

Cum se simte acum regizorul Joel Souza

Tot pe 30 octombrie, Alec Baldwin a vorbit cu mai mulți fotografi care îl urmăreau în Vermont. Actorul le-a spus acestora că producția Rust a fost „bine pusă la punct”. Asta, în ciuda descărcărilor de arme și a demisiilor echipajului de pe platourile de filmare, înainte ca directorul să fie împușcat mortal.

După ce a fost împușcată, un elicopter a transportat-o ​​pe Halyna Hutchins la Spitalul Universității din New Mexico. Aici, personalul medical a declarat decesul, potrivit Biroului Șerifului din județul Santa Fe.

Regizorul Joel Souza a fost transportat cu o ambulanță la spitalul Christus St. Vincent. Mai târziu, acesta a fost externat, suferind răni care nu i-au pus viața în pericol.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton