Homepage  / Timp liber / Nu rata!

“Eu sunt Malala” va avea premiera pe 6 martie, la National Geographic Channel

“Eu sunt Malala” va avea premiera pe 6 martie, la National Geographic Channel

de Redactia Tvmania

Documentarul a fost elogiat de critici ca fiind ”Un portret profund emoționant”, ”Un apel adresat inimii și instinctului” și ”O poveste captivantă, expusă cu elocvență”. Premiera, fără conținut publicitar, va fi difuzată pe 6 martie, de la ora 21.00.

Searchlight Pictures, prezintă, în exclusivitate, premiera internațională a documentarului “Eu sunt Malala”, al regizorului Davis Guggenheim, câștigător al premiului Oscar pentru documentarul „An Inconvenient Truth”. “Eu sunt Malala” este portretul Malalei Yousafzai, laureată a Premiului Nobel pentru Pace, care a fost atacată de talibani și grav rănită de un glonț în timp ce se întorcea acasă, în valea Swat din Pakistan, cu autobuzul școlii.

Eu sunt Malala

”Acest incredibil film, foarte apreciat de critici, a făcut privitorii să aplaude parcursul acestei fete și i-a inspirat să facă o schimbare. Iar acum, ca rezultat al colaborării noastre cu Fox Searchlight Pictures, oferim acest film unui public și mai larg prin premiera de televiziune internațională, transmisă în exclusivitate de canalul nostru”, a afirmat Courteney Monroe, CEO National Geographic Global Networks. ”Suntem extrem de mândri și de onorați că am putut să orientăm toate resursele National Geographic pentru a face cunoscută publicului nostru internațional cauza pentru care luptă Malala, aceea de a oferi fetelor acces la educație.”

Documentarul ne introduce în viața Malalei, atât înainte cât și după atac. Avea 15 ani la momentul incidentului, atunci când a devenit o țintă, alături de tatăl său, pentru promovarea educației în rândul fetelor. Atacul asupra sa a generat un protest în toată lumea. Malala a supraviețuit miraculos, iar, astăzi, este principalul susținător al educației pentru fetele din toată lumea, în calitatea sa de cofondator al Fundației Malala.

Eu sunt Malala_premiera NationalGeographic

Apreciatul realizator de documentare Davis Guggenheim (”An Inconvenient Truth”, ”Waiting for Superman”) examinează cum Malala, tatăl său, Zia, și întreaga ei familie sunt devotați luptei pentru educația fetelor de pretutindeni. Documentarul conturează un tablou emoționant al vieții acestei fete extraordinare, de la relația apropiată cu tatăl său, care i-a inspirat pasiunea pentru carte, la discursurile înflăcărate din cadrul Organizației Națiunilor Unite și până la glumele din casă, cu părinții și frații ei.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton