Homepage  / Seriale coreene

FOTO: Euforia începe anul cu trei seriale coreene noi

FOTO: Euforia începe anul cu trei seriale coreene noi

de Redactia Tvmania

Încă în registru de sărbătoare, Euforia TV începe noul an cu trei seriale coreene noi. Este vorba de „City Hunter”, „Curtezana” și „Băiat rău”, care vor fi difuzate în cursul săptămânii.

Mai multe detalii despre fiecare serial în parte găsiți mai jos.

CITY HUNTER (din 2 ianuarie L-J/19:45)

Serialul se bazează pe romanul de success al lui Tsukasa Hojo. Acţiunea are loc în Seul, anul 2011. Lee Yoon Sung este un proaspăt absolvent al MIT care lucrează la o firmă de telecomunicaţii internaţională, numită Blue House. El plănuieşte să se răzbune pe cei cinci politicieni care sunt responsabili de moartea tatălui său biologic. Pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, apelează şi la ajutorul tatălui adoptiv, Lee Jin Pyo. În cele din urmă, Lee Yoon Sung devine un paznic al oraşului.

CURTEZANA (din 9 ianuarie L-V-16:00)

Serialul prezintă povestea faimoasei Gisaeng din sec. XVI. Povestea dansatoarei, cântăreţei, poetei Hwang Jin Yi care a trăit în era Joseon. Ea cauta perfecţiunea în artă, dar avea multe greutăţi pentru că în acea perioadă femeile aveau un statut inferior. Hwang Jin Yi  este fiica nelegitimă a unui nobil numit Heon Keum, un respectat cântăreţ al acelei perioade. Povestea se axează pe cei patru bărbaţi din viaţa ei şi pe visul de a deveni o dansatoare foarte bună.

BĂIAT RĂU (in 12 ianuarie, L-V/17:30)

Un serial despre răzbunare cu sânge rece, ambiţii arzătoare şi o iubire cu consecinţe mortale. Gun-wook a fost adoptat de mic de o familie bogată, dar care l-a părăsit câţiva ani mai târziu. Rămas singur, îşi jură că se va răzbuna pe cei care l-au făcut să sufere, astfel că toată ura lui se îndreaptă către Haeshin Group, firma fondată de fostul său tată adoptiv. În tot acest timp, Monet, fiica cea mică a directorului Haeshin Group se îndrăgosteste de Gun, dar şi fiica cea mare, Tae-ra, dezvoltă o pasiune pentru Gun. De cealaltă parte, Jae-in este dispusă să facă orice pentru a se căsători cu Tae-sung, moştenitorul imperiului Haeshin, însă îl confundă pe acesta cu Gun-wook, încurcatură care va complica şi mai mult lucrurile.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton