Homepage  / Știri / Televiziune

Euforia TV lansează grila de toamnă

Euforia TV lansează grila de toamnă

de Redactia Tvmania

Luni, pe 9 septembrie, Euforia TV  începe programele toamnei cu un serial difuzat în premieră în România, "Răzbunare" ("Revenge") sezonul II (el va putea fi urmărit de luni până joi, de la ora 21:00).

La sfârşitul lunii septembrie, postul va difuza două filme clasice de referinţă în cinematografie: 

  • Cleopatra” (duminică 29 septembrie, de la ora 20.00),
  • Sunetul muzicii” (1965) (duminică, 6 octombrie, de la ora 20.00).

Din 12 octombrie, începe “Prodanca şi Reghe: afaceri de familie”. Al patrulea sezon al reality-show-ului va fi difuzat în fiecare sâmbătă şi duminică de la ora 20:00 (episoade noi) şi de luni până joi de la ora 20:00 (episoadele din weekend, în reluare).

Din 14 octombrie, Euforia TV difuzează, în premieră în Romania, “Menajere ambiţioase” (Devious Maids), o producţie 2013, de luni până joi de la ora 22:00. “Devious Maids” s-a lansat în Statele Unite în această vară şi prezintă vieţile menajerelor din casele familiilor bogate din Beverly Hills. Fiecare pare hotărâtă să treacă peste orice barieră pentru a urca pe scara socială şi din acest motiv viaţa lor va suferi complicaţii de tot felul.

Din 16 octombrie,  începe “White Collar – Hoţul fermecător”, o producţie americană ale cărei filmări au început în 2009 şi continuă şi în prezent, cu al cincilea sezon.

Euforia TV începe să difuzeze din 16 octombrie primul sezon, în premieră în România, de luni până joi de la ora 21:00. Neal Caffrey (Matt Bomer) este un hoţ de opere de artă care evadează din închisoare după patru ani, decis să îşi găsească iubita pentru că are motive serioase să creadă că viaţa ei este în pericol. Încolţit de poliţistul care l-a capturat şi prima dată, Peter Burke (Tim DeKay) decide să colaboreze cu autorităţile în schimbul libertăţii. Astfel, este nevoit să poarte mereu o brăţară la picior cu care poate fi localizat. Cu toate acestea, nu renunţă la planul lui de a o găsi pe Kate, marea lui iubire.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton