Homepage  / Știri / Televiziune

Euronews România și-a început emisia. Unde poate fi urmărit noul post TV

Euronews România și-a început emisia. Unde poate fi urmărit noul post TV

de Andra Stana,

Euronews România și-a început emisia în mod oficial. Noul post de televiziune poate fi urmărit atât live pe youtube, cât și pe cablu, la principalii furnizori.

Licența postului Euronews aparține Universității Politehnică București. Instituția este condusă de rectorul Mihnea Costoiu, condamnat în primă instanță la trei ani de închisoare cu suspendare. În ceea ce privește directorul noului post de știri de la noi, acesta este Gabriel Petrea, fost șef al Tineretului PSD. Redactor-șef este Andra Miron, ex-Realitatea TV, scrie g4media.ro.

Pe lista jurnaliștilor cunoscuți care pot fi văzuți la Euronews România se află Andreea Gurban, Daniel Coman, Florian Petrică, Claudiu Popa, Vitalie Cojocari, Cristian Citre, Miruna Mihailovici, Alida Mocanu, Andreea Trandafirescu, Mirela Vaşadi.

Din echipă ar fi trebuit să facă parte și Adelin Petrișor și Xenia Croitoru. Cu toate acestea, cu scurt timp înainte de marea lansare a postului, cei doi și-au dat demisia.

Ce puteți vedea la Euronews România

Euronews România va difuza non stop programe de ştiri live. Pe lângă clasicele buletine de ştiri, pe post vor putea fi urmărite programe Euronews, dar şi producţii locale, a precizat canalul media într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

Primele ore de emisie au arătat că Euronews România a folosit o grafică în care burtierele sunt în albastru și portocaliu, în timp ce sigla postului apare în partea de sus a ecranului, pe fond roșu.

https://www.youtube.com/watch?v=tdwXKd9Gqb8

Sursa foto: captură Youtube Euronews România Live

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton