Homepage  / Articole

Euronews transmite nunta regală din Monaco

Euronews transmite nunta regală din Monaco

de Redactia Tvmania

Cel mai mare canal de ştiri din Europa va difuza o serie de reportaje în exclusivitate şi transmisiuni în direct cu ocazia nunţii regale din Principatul Monaco, dintre Prinţul Albert al II-lea şi aleasa lui, fosta înotătoare sud-africană Charlene Wittstock.

Euronews va difuza şi concertul artistului Jean Michel Jarre, organizat tot cu prilejul nunţii, care va avea loc pe 1 iulie. Ceremonia de la biserică e programată a doua zi.

Printre altele, un segment intitulat “Monaco Wedding” (nunta din Monaco, n.r.) va fi inclus la sfârşitul fiecărei ediţii de ştiri a postului pan-european, împreună cu o serie de rubrici “No Comment” dedicate evenimentului.

Un interviu în exclusivitate cu Prinţul Albert şi viitoarea sa soţie, realizat de reporterul Isabelle Kumar, va fi difuzat în două părţi.

Jean Michel Jarre, la „No Comment”

Concertul lui Jean Michel Jarre va fi un cadou din partea lui Albert pentru conaţionalii săi, pentru a sărbători istoricul eveniment al monarhiei din micuţul principat.

Spectacolul din Port Hercule va fi difuzat prin intermediul celebrei rubrici “No Comment”, dar va fi disponibil, în direct, şi pe site-ul www.euronews.net. Acest eveniment e o parte a unui parteneriat global dintre artist şi Euronews, lansat în luna mai.

Iată un program al celor mai importante transmisiuni:

Vineri (1 iulie)

Ora 17.00 – Cununia civilă, difuzată din Sala Tronului de la Palatul Regal.

22.00 – Concert Jean Michel Jarre

Sâmbătă (2 iulie)

17.00 – Ceremonia religioasă

18.00 – Un tur prin Monaco, înainte de festivităţile de la Palat

22.00 – Focul de artificii

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton