Homepage  / Știri

Eurosport 2 transmite meciul Bayer Leverkusen – Schalke 04

Eurosport 2 transmite meciul Bayer Leverkusen – Schalke 04

de Redactia Tvmania

Derby-ul etapei a 21-a din Bundesliga are loc mâine (sâmbătă, 15 februarie), de la 19.30 și poate fi urmărit live online pe Eurosport Player.

7 decembrie 2013 este ziua ultimei înfrângeri pentru Schalke în Bundesliga: a fost atunci un meci pierdut pe terenul celor de la Gladbach. Au urmat 4 victorii și un rezultat de egalitate, parcurs grație căruia Schalke a urcat pe 4 în clasament, intrând cu șanse reale în lupta pentru un loc pe podium. De partea cealaltă, ultimele 5 meciuri ale lui Leverkusen au însemnat 3 înfrângeri și doar două victorii, procentaj dătător de speranțe pentru oaspeții de sâmbătă.

Cele două formații sunt despărțite în clasament de 6 puncte: Leverkusen este pe 2 cu 43 de puncte, iar Schalke ocupă poziția a 4-a cu 37 de puncte. Între adversarele de sâmbătă este Dortmund, echipa antrenată de Jurgen Klopp având 39 de puncte. Aceste 3 echipe
se vor lupta pentru locurile rămase libere de pe podium, poziții care duc direct în grupele Ligii Campionilor. Bayern pare deja scăpată în câștigătoare de titlu în Germania.

Meciul tur dintre cele două echipe s-a jucat pe 31 august 2013, iar Schalke s-a impus atunci cu 2-0. Acum, Leverkusen – Schalke e Live pe Eurosport 2, mâine de la 19.30.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton