Homepage  / Nu rata!

Eurosport adaugă badminton-ul la oferta digitală

Eurosport adaugă badminton-ul la oferta digitală

de Redactia Tvmania

Eurosport și Federația Mondială de Badminton anunță semnarea unui contract exclusiv, pe durata a doi ani, în vederea transmiterii în Europa a celor mai importante competiții din acest sport prin Eurosport Player, serviciul premium digital al Eurosport, destinat transmisiunilor în direct sau la cerere.

Yonex

Acordul, care își începe derularea pe 5 martie prin transmiterea Yonnex German Open Badminton Championships și va fi în vigoare și pe durata sezonului 2017, permite fanilor să se bucure urmărind cei mai buni jucători în acțiune, inclusiv actualii campioni mondiali Carolina Marin (Spania) și Chen Long (China), în încercarea lor de a-și păstra pozițiile din ierarhia mondială.

Pe lângă competiția supremă, Campionatele Mondiale TOTAL BWF 2017 de la Glasgow (21-27 august), acordul include transmisiunile altor competiții majore ale BWF, cum ar fi Cupa Thomas 2016, rezervată echipelor masculine, Cupa Uber 2016, rezervată echipelor feminine, și Cupa Sudirman 2017, rezervată echipelor mixte.

Peter Hutton, CEO Eurosport, a declarat: “Badminton-ul este un sport olimpic foarte popular, cu mulți fani loiali, care doresc să-și vadă idolii concurând la cel mai înalt nivel al acestui sport. Eurosport Player este platforma ideală pentru acești fani, ei urmând să aibă acces la imaginile cu elita badminton-ului la oricând și de pe orice dispozitiv. Parteneriatul cu Federația Mondială de Badminton, făcut public astăzi, demonstrează încă o dată determinarea noastră de a investi în cel mai bun conținut pentru transmisiuni în direct pe toate platformele noastre.”

Eurosport Player este calea de acces în mediul digital la cele mai importante competiții sportive din calendar, ele fiind disponibile oricând și pe orice dispozitiv. Sunt incluse transmisiunile live simulcast ale canalelor Eurosport 1, Eurosport 2 și Eurosportnews, precum și opțiuni ce îmbogățesc experiența transmisiunilor în direct, unghiuri de filmare suplimentare pentru a stârni pasiunea fanilor prin crearea unui mediu personalizat.

Pentru abonarea la Eurosport Player, accesează https://www.eurosportplayer.ro

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton