Homepage  / Știri

Eurosport difuzează meciurile din Premier League în România

Eurosport difuzează meciurile din Premier League în România

de Redactia Tvmania

Grupul Eurosport a semnat un contract cu Premier League referitor la drepturile de transmisie în România, în direct şi în exclusivitate, ale campionatului englez de fotbal, începând din data de 21 decembrie şi până în anul 2016.

Acordul cuprinde drepturile pentru restul sezonului 2013 – 2014, precum şi pentru sezoanele 2014 – 2015 şi 2015 – 2016. Versiunea în limba română a canalului Eurosport va transmite în direct cele mai interesante partide din cadrul fiecărei etape din Premier League. Vor fi de asemenea transmise ample rezumate ale fiecărei etape.

Grupul Eurosport a achiziţionat, de asemenea, drepturile de transmisie pentru internet şi echipamente mobile. Fanii vor putea urmări meciuri în direct şi la cerere şi pe Eurosport Player, platforma de transmisie simultană online a Eurosport. Serviciul este accesibil pe mobile, PC, tablete şi smart TV. Transmisiunile online sunt accesibile doar utilizatorilor din România.

Premier League este poate cel mai puternic campionat de fotbal din lume şi reuneşte vedete precum Wayne Rooney (foto, Manchester United), Luis Suarez şi Steven Gerrard (Liverpool), Frank Lampard (Chelsea), Sergio Aguero (Manchester City) sau Mesut Ozil (Arsenal).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton