Homepage  / Știri

Eurosport Player se închide din ianuarie 2023

Eurosport Player se închide din ianuarie 2023

de Ioana Maria,

După apariția conglomeratului media Warner Bros. Discovery, care deţine HBO Max și Discovery, în acest an au avut loc mai multe reduceri de costuri ca urmare a condițiilor de fuziune dintre cele două companii. La doar câteva luni de la lansare, HBO Max s-a văzut nevoită să renunțe la mai multe filme și seriale, printre care și serialele românești „Ruxx” și „Umbre” sau emisiunea-concurs „One True Singer”. Iată că planurile de restructurare financiară continuă cu Eurosport. Toate detaliile în cele de mai jos.

Aplicația Eurosport Player nu va mai fi disponibilă din 13 ianurie 2023

Din 13 ianuarie 2023, aplicația Eurosport Player și site-ul Eurosportplayer.com se închid la nivel global, abonații acestora fiind îndrumați spre site-ul și aplicația Eurosport sau discovery+. Dacă pe unele piețe acestea au fost integrate într-un alt serviciu din grup, discovery plus, în România nu a fost cazul, ne-au spus reprezentații companiei.

„Eurosport Player se apropie de final, pentru ca noi să ne concentrăm pe îmbunătățirea Eurosport.ro și a aplicației Eurosport — destinația ta completă pentru sport live, conținut la cerere și pentru cele mai noi știri. Din 13 ianuarie 2023, EurosportPlayer.com și aplicațiile Eurosport Player nu vor mai fi disponibile. Abonamentul tău și conținutul premium care îți place nu vor fi afectate. Poți continua să urmărești sporturile tale preferate pe toate echipamentele tale, autentificându-te pe Eurosport.ro sau prin intermediul aplicației Eurosport”, se arată în mesajul trimis abonaților Eurosport Player.

Ce se întâmplă cu abonamentele Eurosport Player

Reprezentații companiei ne-au confirmat că abonamentele Eurosport Player rămân valabile pe site-ul și aplicația Eurosport.

„Propunerea de abonament Eurosport este simplificată pentru a oferi o experiență îmbunătățită consumatorului, precum și o singură destinație în care utilizatorii să poată avea acces cu ușurință la toate sporturile pe care le iubesc. Fanii pot utiliza în continuare abonamentele lor premium în aplicația Eurosport și pe Eurosport.ro, destinația nr. 1 în Europa în privința sporturilor, însoțite mereu de cele mai bune opinii, analize și știri”, au declarat reprezentații companiei pentru TVMania.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton