Homepage  / Știri

Eurosport va transmite Campionatul Mondial al Cluburilor

Eurosport va transmite Campionatul Mondial al Cluburilor

de Redactia Tvmania

Grupul pan-european a semnat un acord ce cuprinde drepturile TV în direct, dar şi cele digitale, pentru următoarele două ediţii ale Campionatului Mondial al Cluburilor. Evenimentul fotbalistic care opune campioanele fiecărui continent se desfăşoară o dată pe an.

În 2013, Campionatul Mondial al Cluburilor va avea loc în Maroc, în perioada 11-21 decembrie, iar la el vor participa atât cele şase câştigătoare ale principalelor competiţii continentale din lume, cât şi campioana ligii naţionale din ţara gazdă.

În acest an, în cursa pentru titlul de cea mai bună echipă de club din lume vor lua startul Franck Ribéry (foto) şi colegii săi de la Bayern München (câştigătoarea Ligii Campionilor din Europa), Atletico Mineiro (Cupa Libertadores din America de Sud), Guangzhou Evergrande FC (câştigătoarea Cupei Campionilor Asiei), Al Ahly (Cupa Campionilor Africii), CF Monterrey (reprezentanta Americii de Nord şi Centrale), Auckland City (campioana Oceaniei) şi Raja Casablanca (campioana Marocului).

Anul trecut, turneul a fost câștigat de brazilienii de la Corinthians (1-0 în faţa englezilor de la Chelsea), iar printre cluburile învingătoare la ediţiile precedente se numără Barcelona, Inter Milano, Manchester United, AC Milan şi Sao Paolo.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton