Homepage  / Vedete străine

Eva Longoria, apariție fabuloasă la nunta lui Brooklyn Beckham. Actrița a purtat o rochie semnată Victoria Beckham

Eva Longoria, apariție fabuloasă la nunta lui Brooklyn Beckham. Actrița a purtat o rochie semnată Victoria Beckham
4

de Cătălina Matei,

În acest weekend a avut loc una dintre cele mai așteptate nunți din lumea celebrităților, cea dintre Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, iar printre invitații de seamă s-a numărat și Eva Longoria. Actrița a ales să poarte o rochie semnată chiar de mama mirelui, Victoria Beckham, care i-a pus în evidență silueta perfectă.

Amânată din cauza pandemiei de Covid-19, nunta dintre fiul cel mare al lui David și al Victoriei Beckham cu Nicola Peltz, fiica miliardarului Nelson Peltz, a avut loc pe 9 aprilie, în Florida, la reședința părinților miresei. Presa străină estimează că întreg evenimentul a costat peste 3 m,ilioane de dolari, prin urmare și invitații au fost unii pe măsură. Printre ei s-a numărat și Eva Longoria, prietenă bună cu mama mirelui, Victoria Beckham. De altfel, actrița din serialul „Neveste disperate” a ales să poarte o rochie din colecția primăvară / vară 2022 a Victoriei, rochie pe care și fosta membră a trupei Spice Girls a purtat-o anterior. Modelul nu doar că pune în evidență silueta, însă atrage și prin decupajul amețitor din zona bustului.

Eva Longoria a postat, de altfel, pe contul său de Instagram o fotografie care demonstrează cât de bine arată actrița în vârstă de 47 de ani. Stylingul a fost unul simplu, dar perfect potrivit cu ţinuta: cu părul întins, prins într-o coadă de cal, un machiaj smokey, cu ruj nude şi bijuterii minimale.

„Obsedată de rochia mea de aseară”, a scris Longoria în dreptul fotografiei postate.

Victoria și Eva sunt prietene de ani buni, încă din perioada în care David Beckham juca pentru Los Angeles Galaxy, iar Victoria s-a mutat în Statele Unite.

Brooklyn Beckham and Nicola Peltz’s pre-wedding dinner party arrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Nicola Peltz, mireasă într-o rochie Valentino

Mireasa lui Brooklyn Beckham a purtat în ziua nunții o creație Valentino, considerată de cei prezenți „o operă de artă”. Stilista Leslie Farmer a declarat că este una dintre cele mai frumoase rochii pe care le-a văzut. Potrivit Vogue, pentru crearea designului rochiei a fost nevoie de mai bine de un an.

„Simplitatea rochiei este cea care o face cu adevărat magnifică.Nu a fost nevoie să încărcăm rochia cu detalii pentru a atinge o astfel de imagine a magnitudinii venite din perfecțiunea sa. Chiar am renunțat la o parte din broderie. În schimb am ales să brodăm mănecile din dantelă. Tot decorul rochiei este o operă de artă. Efectul final este unul de necrezut”, a declarat Leslie Farmer celor d ela Vogue.

În același timp, celebrul hair stylist al vedetelor Adir Abergel s-a ocupat de părul miresei, pe care i l-a prins într-o coadă în stilul Brigitte Bardot.

Vogue a descris coafura drept „o odă dedicată Claudiei Schiffer din anii ’90”. De machiaj s-a ocupat make-up artistul Chanel, Kate Lee, care a gândit un look fresh și natural.

Foto: Profimedia, Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton