Homepage  / Articole

Eva Longoria ar face orice să scape de Tony Parker

Eva Longoria ar face orice să scape de Tony Parker

de Redactia Tvmania

Actrița din „Neveste disperate” vrea să scape de orice detaliu care i-ar aduce aminte de fostul soț, Tony Parker. Dacă la începutul lunii, Longoria și-a șters tatuajul de pe încheietura mâinii (el reprezenta data nunții lor, scrisă în cifre romane), acum ea a trecut la pasul 2: tatuajul de pe ceafă, care reprezintă numărul de tricou al baschetbalistului.

Eva Longoria a cerut ajutorul unui medic din Beverly Hills, specializat în scoaterea de pe piele a tatuajelor, scrie Daily Mail. Se pare că actrița a mai încercat anterior și alte tratamente cu laser, care nu au avut însă rezultat.

Motivul pentru care vedeta vrea să șteargă urmele fostului soț de pe piele poartă numele actualului iubit, Eduardo Cruz. Fratele Penelopei Cruz s-a declarat a fi împotriva tatuajelor și a fost împreună cu iubita lui la primele ședințe de eliminare a desenelor.

Eduardo Cruz face parte din viața Evei Longoria de aproape un an. În timpul celei mai recente vacanțe a celor doi, de la Madrid, ei au putut fi văzuți sărutându-se în plină stradă, fără a se feri deloc de paparazzi.

Într-un interviu acordat revistei Vanity Fair în luna noiembrie a anului trecut, actrița a spus că este cea mai norocoasă femeie din lume, de vreme ce l-a întâlnit pe Eduardo Cruz.

Eva Longoria şi Tony Parker s-au logodit în noiembrie 2006 şi s-au căsătorit pe 7 iulie 2007, într-o ceremonie fastuoasă, desfăşurată în Franţa, la un castel din secolul al XVII-lea de lângă Paris. Nunta lor a fost atunci unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale anului. Divorțul a fost anunțat trei ani mai târziu și a fost pus pe seama „diferențelor ireconciliabile”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton