Homepage  / Vedete / Vedete străine

Eva Longoria pleacă în expediție culinară! Actrița va fi gazda serialului documentar „Searching for Mexico”

Eva Longoria pleacă în expediție culinară! Actrița va fi gazda serialului documentar „Searching for Mexico”

de Andreea Hentea,

După ce cunoscutul Stanley Tucci a fost gazda popularului serial documentar „Searching for Italy” (2021), realizat de CNN, Eva Longoria va invita publicul de pretutindeni să cunoască Mexicul, în noua producție „Searching for Mexico”, scrie deadline.com.

În îmbietorul „Searching for Italy”, simpaticul Stanley Tucci invita telespectatorii să cunoască mai bine Italia, explorând minunățiile gastronomice aflate în farfuriile localnicilor din Napoli și de pe coasta amalfitană, din Roma, Bologna, Milano, Sicilia și Toscana.

De-a lungul a șase episoade, producția a delectat publicul cu fabuloase paste, pizza, mozzarella, rigatoni, parmezan, prosciutto de Parma, risotto cu șofran, biftec florentin și cotlete de vițel.

„Searching for Mexico” se lansează în 2022

Realizat după același tipar ca „Searching for Italy”, spin-off-ul „Searching for Mexico” se va lansa în 2022. Va explora bucătăria mexicană, având-o drept ghid și gazdă pe celebra actriță Eva Longoria. Născută în 1975 în Texas, într-o familie mexicano-americană, ea va explora inclusiv rădăcinile propriei familii, purtându-i pe telespectatori prin bucătăria mexicană.

Actrița va merge la Oaxaca, să asiste la prepararea tradiționalului „Mole”, sosul de bază al bucătăriei mexicane, preparat încă din epoca aztecilor și alcătuit în principal din ardei iute, fructe și nuci. Următoarea oprire va fi în locul de recoltare al celebrelor agave albastre, folosite pentru tequila, după metode descoperite tot de azteci.

„Parteneriatul cu CNN într-o expediție culinară prin Mexic este, pentru mine, un vis devenit realitate. Sunt foarte mândră de originile mele mexicano-americane. Și abia aștept să aduc la lumină bijuteriile ascunse ale Mexicului, prin serialul «Searching for Mexico»”, a spus Eva Longoria într-un comunicat. „Sunt un mare fan al călătoriei lui Stanley prin Italia. El a ridicat ștacheta foarte sus. Iar eu abia aștept ca toată lumea să se îndrăgostească de magia Mexicului”, a adăugat actrița.

Documentarul găzduit de Eva Longoria va debuta pe noua platformă de streaming CNN+

Noul serial documentar „Searching for Mexico”, găzduit de Eva Longoria, va avea tot șase episoade. El va fi produs de RAW Television, la fel ca „Searching for Italy”. Și va fi difuzat de platforma de streaming CNN Plus, care va fi lansată în curând.

Printre producătoriisăi executivi se numără Eva Longoria, Ben Spector, Stanley Tucci, Tom Barry, Eve Kay și Jess Orr de la RAW Television, alături de Kate Leonard-Morgan, Amy Entelis și Lyle Gamm, producători executivi ai seriilor originalemarca CNN.

„Pasiunea Evei pentru Mexic și pentru cultura și bucătăria sa reprezintă o continuare naturală a călătoriei lui Stanley prin Italia. Suntem încântați că își va face călătoria pe platforma CNN Plus”, a declarat Amy Entelis, vicepreședinte executiv al diviziei pentru conținut și pentru dezvoltarea talentelor la CNN.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton