Homepage  / Articole

Eva Longoria şi Eduardo Cruz s-au despărţit

Eva Longoria şi Eduardo Cruz s-au despărţit

de Redactia Tvmania

După mai bine de un an în care au fost aproape nedespărţiţi şi în care au arătat lumii întregi că diferenţa de vârstă nu contează, actriţa din „Neveste disperate” i-a spus adio lui Eduardo Cruz, scrie People.com.

Longoria s-a cuplat cu fratele mai mic al lui Penelope Cruz în luna februarie a anului trecut, când cei doi au mers împreună la un concert de flamenco.

Povestea de iubire a început la doar o lună de la divorţul Evei de Tony Parker. Acum apropiaţii lor se miră că relaţia nu a funcţionat, cu atât mai mult cu cât Eva declara sus şi tare, în ediţia spaniolă a revistei Vanity Fair, cât de „norocoasă” este că l-a întâlnit pe Cruz.

Despărţirea „a fost o decizie de comun acord. Ei vor rămâne prieteni”, a spus o sursă apropiată cuplului, citată de Daily Mail.

Conform acesteia, Eva Longoria avea nevoie de mai mult timp pentru a se concentra asupra carierei sale, dar şi asupra ultimelor episoade pe care le mai are de filmat din serialul „Neveste disperate”.

Purtătorul ei de cuvânt nu a vrut să comenteze informaţiile, iar actriţa nu a dat încă nicio declaraţie referitoare la despărţirea de Eduardo Cruz.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton