Homepage  / Vedete / Vedete străine

Eva Mendes i-a cerut lui Ryan Gosling să păstreze lenjeria intimă din „Barbie”. „O port chiar acum!”

Eva Mendes i-a cerut lui Ryan Gosling să păstreze lenjeria intimă din „Barbie”. „O port chiar acum!”

de Cătălina Matei,

După ce primele poze cu Ryan Gosling în rolul lui Ken din „Barbie”,  a cărui producție este în plină desfășurare, au făcut înconjurul lumii, nici partenera sa de viață nu a rămas indiferentă. Impresionată de look-ul iubitului său, actrița Eva Mendes i-a cerut lui Gosling să-i aducă lenjeria intimă pe care actorul a purtat-o la filmări.

Eva Mendes, mesaj special pentru Ryan Gosling: „Te rog să aduci acasă lenjeria intimă a lui Ken”

Ryan Gosling este păpușa Ken perfectă în imaginile publicate de cei de la Warner Bros., din filmul „Barbie”, aflat în post-producție. În prima imagine cu Ryan, acesta s-a vopsit blond platinat și a lucrat din plin la sală. Abdomenul conturat la milimetru este evidențiat din plin de pielea bronzată și de cămașa descheiată. În plus, tot în poza cu pricina, se poate observa și un pic din lenjeria intimă pe care acesta o poartă, personalizată cu numele personajului, „Ken”.

De altfel, tocmai acea piesă din lenjeria folosită de Ryan Gosling la filmările pentru „Barbie” a făcut obiectul unei cerințe speciale pe care actorul a primit-o de la partenera sa de viață, Eva Mendes. Invitată în emisiunea „TheTalk”, actrița a povestit că și-a sunat iubitul pentru a-i cere să aducă acasă lenjeria intimă folosită la filmări, pentru rolul lui Ken, notează cei de la Glamour.

I-am spus simplu… Te rog să aduci acasă lenjeria intimă a lui Ken. E tot ce îmi doresc”, a spus Eva Mendes.  Iar tatăl celor două fetițe ale sale s-a conformat. Între timp, actrița chiar poartă lenejeria iubitului.

Deci, oricum, o am (lenjeria), o port chiar acum”, a mai spus Eva Mendes în timpul interviului, adăugând că a existat ceva care a scos-o la iveală pe adolescenta din ea.

Ryan Gosling, asortat perfect cu Margot Robbie

Dacă partenera de acasă s-a bucurat din plin de cadoul făcut de actor, pe platourile de filmare Ryan Gosling s-a asortat perfect cu partenera sa din film, Margot Robbie. Noile imagini date publicității din viitorul film live-action „Barbie” îi arată pe Margot Robbie în rolul lui Barbie și pe Ryan Gosling în rolul lui Ken în timp ce merg cu rolele pe plajă în ținute perfect asortate.

Când e programată premiera „Barbie”, cu Ryan Gosling și Margot Robbie

Potrivit celor de la Variety, filmul va fi lansat în același timp cu lungmetrajul lui Christopher Nolan „Oppenheimer”, în iulie 2023 – dar „Barbie” are o distribuție impresionantă. Alături de Margot Robbie, cea care o interpretează pe legendara păpușă, și Ryan Gosling în rolul lui Ken, mai apar Kate McKinnon, Alexandra Shipp, America Ferrera, Simu Liu, Hari Nef (actrița din „Și uite așa / And Just Like That”)  și Will Ferrell.

În regia Gretei Gerwig, care a scris scenariul împreună cu partenerul ei Noah Baumbach, producția este în prezent în desfășurare pentru Mattel Films și WB. Filmul va avea acțiunea plasată în ținutul imaginar Barbieland. Eroina, o păpușă, este alungată pentru că nu este perfectă și astfel ajunge să treacă printr-o mulțime de aventuri în lumea reală.

Păpușa Barbie a fost creată de Ruth Handler după ce a văzut-o pe fetița ei de doi ani, Barbara, jucându-se cu păpuși de hârtie ca și când acestea ar fi fost niște ființe mature. Ruth și soțul ei, Elliot (fondatorul companiei de jucării Mattel), au dezvoltat proiectul și au lansat păpușa Barbie în 1959.

Succesul a fost instantaneu și durează până în prezent. Păpușile Barbie generează anual vânzări de peste 1 miliard de dolari și devenind un adevărat simbol cultural.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton