Homepage  / Articole

Eva Mendes luptă pentru relaţia cu Ryan Gosling

Eva Mendes luptă pentru relaţia cu Ryan Gosling

de Redactia Tvmania

Eva Mendes nu se poate bucura de timpul petrecut cu noul iubit Ryan Gosling, alături de care a început o poveste de iubire la începutul acestei toamne. Problema este fostul iubit al actriţei, care refuză să părăsească locuinţa din Los Angeles, pe care au împărţit-o până de curând.

Producătorul George Augusto şi Eva Mendes s-au despărţit (după o relaţie de zece ani, n.r.), dar nu în termeni amicali, scrie National Enquirer.

„George a trăit acolo chiar dacă ei s-au despărţit de aproape un an. Eva i-a permis asta pentru că s-a simţit vinovată după despărţire. Dar Ryan este primul bărbat alături de care are o relaţie serioasă”, a spus o sursă citată de revista americană.

Se pare că actorul de 37 de ani a pus piciorul în prag şi a spus că Eva trebuie să aleagă între el şi fostul iubit. În urma acestui ultimatum, Eva Mendes i-a ordonat lui George Augusto să renunţe la orgoliu şi să plece din casa lor.

„Ea nu vrea să îl piardă pe Ryan”, a mai spus sursa.

Cei doi actori joacă împreună în drama poliţistă „The Place Beyond the Pines”, în care mai apar Bradley Cooper şi Ray Liotta. Filmul e programat să apară în 2013.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton