Homepage  / Articole

Eva Mendes vrea un copil de la Ryan Gosling

Eva Mendes vrea un copil de la Ryan Gosling

de Redactia Tvmania

Deşi sunt doar de nouă luni împreună, Eva Mendes are gânduri serioase cu iubitul ei Ryan Gosling (31 de ani). Apropiaţii spun că actriţa în vârstă de 38 de ani îşi doreşte foarte mult să devină mamă.

“Ceasul biologic al Evei a început să sune. Ea şi-a dorit să-şi întemeieze o familie de acum doi ani, inclusiv şi-a dorit să adopte un copil în 2010. Însă acum, că este împreună cu Ryan, simte că el ar putea fi tatăl şi soţul ideal”, a declarat o sursă pentru National Enquirer Online.

Atât de mult îşi doreşte Eva un copil şi o familie încât ar fi în stare să renunţe la iubitul ei, în cazul în care acesta nu va avea aceleaşi gânduri serioase ca ea.

“Eva i-a spus că vrea un copil cu el şi că, în cazul în care nu este pregătit, să se despartă. Ryan o adoră pe Eva, însă deocamdată nu este pregătit să devină tată şi este concentrat asupra carierei”, au mai spus apropiaţii actriţei. În prezent, Ryan filmează pentru drama “Untitled Terrence Malick Project” alături de Natalie Portman, Christian Bale şi Rooney Mara.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton