Homepage  / Știri

Evan Rachel Wood: nu mai vreau idile cu colegii din „True Blood”

Evan Rachel Wood: nu mai vreau idile cu colegii din „True Blood”

de Redactia Tvmania

Actriţa de 23 de ani a spus că nu mai vrea să se implice în relaţii amoroase cu colegii de pe platourile de filmare ale serialului „True Blood”, anunţă digitalspy.co.uk.

Evan Rachel Wood, care o interpretează pe Regina Sophie-Anne în serialul de la HBO, a spus: „Platourile de filmare de la <> sunt un cuibuşor de nebunii. Am trecut deja prin asta, m-am întâlnit cu un coleg, aşa că nu am de gând să repet experienţa”.

Se zvoneşte că Evan Rachel Wood a avut o idilă cu Alexander Skarsgård (34 de ani), interpretul vampirului Eric Northman din „True Blood”, în decursul anului trecut.

În schimb, actriţa spune că are de gând să se întâlnească cu colegii de pe alte platouri de filmare, noua sa regulă aplicându-se doar în cazul „True Blood”.

În luna februarie, actriţa va începe filmările pentru pelicula „The Ides of March”, care va fi regizată de George Clooney (49 de ani).

„Începem filmările în februarie. Personajul meu intră într-o încurcatură cu un politician interpretat de Ryan Gosling, aşa că sunt emoţionată. Îmi place de el de când mă ştiu”, a mai spus Evan Rachel Wood.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton