Homepage  / Știri

Evan Rachel Wood şi Jamie Bell s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă

Evan Rachel Wood şi Jamie Bell s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă

de Redactia Tvmania

Actorii Evan Rachel Wood (25 de ani) şi Jamie Bell (26 de ani) au devenit soţ şi soţie pe 30 octombrie, într-o ceremonie restrânsă, a confirmat purtătorul de cuvânt al cuplului, pentru people.com.

„Mireasa a purtat o rochie de Carolina Herrera. A fost o petrecere la care au participat doar prietenii apropiaţi şi familia”, a explicat acesta.

„Evan şi Jamie erau la oficiul de stare civilă din Beverly Hills, în jurul prânzului. A trebuit să mă uit de două ori la ei, pentru că nu i-am recunoscut. Stăteau la rând, ca toată lumea, se ţineau de mână şi la un moment dat Jamie a sărutat-o pe Evan – erau fericiţi şi încântaţi!”, a povestit o sursă.

Actriţa care a jucat în „True Blood” între 2009 şi 2011 şi actorul care şi-a împrumutat vocea protagonistului din „Aventurile lui Tintin: Secretul Licornului” (2011) au format iniţial un cuplu în 2005-2006, apoi Wood s-a iubit cu rockerul Marilyn Manson (2007-2008, pentru a se logodi şi a se despărţi apoi, în 2010). Cuplul Wood-Bell s-a refăcut ulterior, în vara anului trecut. Cei doi se află acum în luna de miere.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton