Homepage  / Vedete

Eveline Păuna, emisiune nouă la Trinitas TV

Eveline Păuna, emisiune nouă la Trinitas TV

de Redactia Tvmania

Fosta vedetă TVR, care a prezentat în trecut, la posturile Televiziunii naţionale, emisiuni precum „Romania frumoasă”, „Top Cultura” şi „Omul cu Chitara”, realizează o emisiune nouă, „Să cultivăm recunoştinţa”, la Trinitas TV.

Eveline Păuna, emisiune nouă la Trinitas TV

În fiecare sâmbătă de la ora 19.00 (și în reluare duminica, de la 13.00), personalități de seamă ale României acceptă invitația Evelinei Păuna și își spun povestea de succes, reamintindu-și de cei fără de care parcursul lor profesional și personal nu ar mai fi fost același.

„Emisiunea pe care o realizez la Trinitas TV este o bucurie pentru mine. În primul rând, pentru că am ocazia să fac în continuare jurnalism de calitate, păstrându-mi valorile de la care nu cred că voi abdica vreodată – este extrem de important să poți să reziști pe piața media cu un proiect care îmbină emoția cu mărturisirile în exclusivitate. Apoi, e o bucurie pentru că am ocazia să aduc în fața telespectatorilor oameni inspiraționali, valorile unei Românii frumoase, dar și pentru că, la Trinitas TV am fost primită cu brațele deschise de către o echipă de profesioniști”, a declarat Eveline.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton