Homepage  / Știri

Evrim Alasya (“Güneş”) este o actriță atentă la fiecare detaliu

Evrim Alasya (“Güneş”) este o actriță atentă la fiecare detaliu

de Redactia Tvmania

Evrim Alasya, actrița care o interpretează pe Güneş din serialul cu același nume, de la Kanal D, este o perfecționistă și nu de multe ori aceasta i-a uimit pe producători cu cererile sale, unii considerându-le ieșite din comun.

Evrim Alasya serial Gunes

“Îi place să facă totul perfect, plănuiește totul în detaliu pentru că este o profesionistă. Spre exemplu, pentru rolul din serialul , Evrim vrea să aibă mai multe variante în ceea ce privește vestimentația pentru o scenă jucată. Urmează o serie de discuții cu stiliștii până se hotărăște ce poartă, i se potrivește perfect pentru scena în cauză”, au declarat surse apropiate acesteia.

Protagonista serialului “Güneş” a povestit că vedeta are un cuvânt de spus de fiecare dată în alegerile și în transformările de care are parte în rolurile pe care le joacă.

“Atunci când accept un rol, mă implic total, îmi asum tot ce îmi revine și am grijă ca produsul final să fie unul excelent, de top. De aceea, am grijă să îmi pun amprenta în ceea ce priveste make-up-ul, hairstyling-ul, îmbrăcămintea, chiar dacă este vorba doar de o părere personală. Țin cont de direcțiile specialiștilor, dar am libertatea să îmi exprim și eu opinia și să aleg”, spune Evrim Alasya.

Pe Evrim Alasya o puteți urmări în fiecare luni și marti, de la ora 20.00, în serialul “Güneş”, difuzat la Kanal D. Actrița interpretează rolul unei femei nevoite să facă alegeri dificile, atât din ipostaza de mamă, cât și din cea de soție.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton