Homepage  / Știri

Ewan McGregor îl înlocuieşte pe Johnny Depp

Ewan McGregor îl înlocuieşte pe Johnny Depp

de Redactia Tvmania

McGregor va fi protagonistul peliculei “The Man Who Killed Don Quixote” regizată şi scrisă de Terry Gilliam (“Dr. Parnassus” – 2009), anunţă esmas.com.

Se pare că povestea despre Don Quijote de la Mancha pe care Terry Gilliam a abandonat-o acum zece ani din lipsă de fonduri va fi ecranizată în sfârşit.

Terry nu s-a confruntat doar cu probleme financiare, ci a trebuit să caute şi un protagonist. Iniţial, rolul principal din peliculă i-a fost atribuit lui Johnny Depp (care filmează în prezent alături de Angelina Jolie pentru “The Tourist”), însă Depp a trebuit să abandoneze proiectul din cauza agendei prea încărcate.

Ewan McGregor a salvat însă situaţia şi a preluat rolul. În “The Man Who Killed Don Quixote” (care va avea premiera anul viitor) el va interpreta rolul unui bărbat care călătoreşte în timp, unde are parte de numeroase aventuri alături de Don Quixote (Robert Duvall), care îl confundă pe acesta cu Sancho Panza.

Ewan McGregor va putea fi văzut pe marile ecrane din România începând cu 28 mai în filmul lui Roman Polanski, “Marioneta”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton