Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ewan McGregor, nevoit să îi dea fostei soţii jumătate din avere după finalizarea divorţului

Ewan McGregor, nevoit să îi dea fostei soţii jumătate din avere după finalizarea divorţului

de Redactia Tvmania

Actorul cunoscut pentru rolurile sale din filme precum „Moulin Rouge”, „Star Wars” sau „Trainspotting” a încheiat procesul de divorţ cu fosta sa soţie, Eve Mavrakis.

În urma acestuia veștile nu au fost îmbucurătoare pentru actor, judecătorul luând pe 15 august o decizie care îi va afecta averea. McGregor va trebui să îi dea fostei soții jumătate din averea sa. Cea cu care a fost însurat timp de 22 de ani va păstra casa de 6,5 milioane de dolari pe care cei doi o deţineau în Los Angeles, precum şi bijuterii, bani şi 5 din cele 34 de maşini din colecţia fostului său soţ, în valoare de 525.000 de dolari. Cei doi vor împărţi custodia legală şi fizică a celei mai tinere fiice a lor, Anouk, în vârstă de 9 ani. 

Evan McGregor a fost cel care a intentat procesul de divorţ, oferind documente Curtei Superioare din Los Angeles, care arătau că el şi fosta sa soţie nu s-au putut înţelege în privinţa sumei de bani pe care acesta o plătea, conform DailyMail. Instanţa a decis ca McGregor să plătească pensie alimentară în valoare de aproape 16.000 de dolari pe lună, precum şi o parte din veniturile obţinute în urma filmelor „Angels and Demons”, „The Men Who Stare At Goats” şi „Moulin Rouge”

Motivul divorțului a fost relația extraconjugală pe care Evan McGregor o are cu actrița Mary Elizabeth Winstead, alături de care joacă în serialul „Fargo”.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton